- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Много смешно.Направо не мога да повярвам, че ми се случва. Все по малоумни начини съм си съсипвала телефоните, ама чак по такъв... само мама ми е разваляла по-брутално телефон и то, когато го пусна в пералнята, защото не ми проверява джобовете на якето. А такива яки игрички имаше за онова време... ;\
интересно как ше ми дадеш нещо, което нямаш ...Първоначално написано от aciko
добре че поне една от двете ти мозъчни клетки не е замразена, че да се сетиш че см при вас ...Първоначално написано от aciko
мерси че ми каза, незнаех
Е кво инфо да ти дам 9-10 клас.. не ги знам тях малки са кой набор тряя да е туйПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Интересно как знаеш,че нямам,вия в селото и врачка ли имате?Първоначално написано от SilverRain
Ще ме уморите![]()
Elena Ivanova 29 юни в 23:28
ти си мушкато
..... 29 юни в 23:31
а ти си тъпа :*
Elena Ivanova 29 юни в 23:33
аууу ;/
ти пъък си кифла
..... 29 юни в 23:36
момче съм бе Лено
Elena Ivanova 29 юни в 23:38
не съм забравила бе ;д Кифъл си значи, СветлЬО!
..... 29 юни в 23:40
не съм....... но те обичам
Elena Ivanova 29 юни в 23:42
си, си! И аз те обичам. ;д
хаухх<333333
ами в село сме си само аз и стадото ... няма други хора .. ама една овца ми каза след като си пробвал да я опрайш ...Първоначално написано от aciko
Те мойте клетки си работят много добре,просто селския ти начин на мислене не се приравнява към моя.Първоначално написано от SilverRain
Може да си красива,можеш да се мислиш за красива,може да те мислят за красива,но ще си останеш със селски манталитети и незнайно защо тръгна да се заяждаш точно за селянията,ама те в село са така,винаги търсят да се заядат.
Извинявай,явно съм я объркал с теб.Първоначално написано от SilverRain
....Първоначално написано от aciko
толкоз мн написа и нищо не каза
тръгвам да се заяждам ли ... а ти за кво реши да ми отговориш, щом за теб см явно проста, кое па те накара се занимаваш с мене и моят "сеееелски манталитет" ...
Да седа и да гледам как ме обиждат,извинявай ама аз така не мога да трая.Първоначално написано от SilverRain
А,аз съм ти отговорил,не ми ли отговори ти първа,при което даже поста изобщо и в зародиш не съм мислил да го обръщам към теб.кое па те накара се занимаваш с мене и моят "сеееелски манталитет" ...
Коза,първо обижда,после що нея са обиждали и що са се занимавали с нея.
след като не моеш да траеш да те обиждат, ние тука останалите можем така ли ?
Всички млъкнаха и гледат сеир не ва е срам...
Пък вие спрете да се карате![]()
Diiddy
![]()
бееееееееее ! чефко не ни прекъсвай ...Първоначално написано от chefk0
ние не се караме ..
Да беше попитала първо за кой е поста ма,глей ся как ме ядосва.Мен да си ме видяла да ти следя тъпите постове и да ги коментирам?Първоначално написано от SilverRain
на мен ли ми се струва или ти се нервиш ... и само ме обиждаш ... говориш ми на "ма" и "коза" ...Първоначално написано от aciko
... и после аз см била селянка
Ех пуканките ми свършиха![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд