- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пари ми на пениса, след като се изпразня??
Здравейте...преди време правих секс с бившата ми приятелка...та на нея и откриха гъбична инфекция...и аз отидох на лекар...първо при личния, след това и на кожен...всички ми казаха, че всичко изглежда наред на пръв поглед....правих си изследвания за урина, взимаха ми секрет от главичката на пениса, както и от уретрата....по принцип на външен вид все едно ми няма нищо...всичко си изглежда нормално...но като се изпразня и ми пари...точно там е проблемът, че не мога да обесня как точно ми пари...все едно ми пари от вътре и малко на главичката на пениса.. много е странно и след 10 минути примерно ми минава и нищо не се усеща.....вече съм супер сдухан да ходя по доктори и да си показвам пениса..просто е някъв ужас..колкото и смешно да звучи...а нашите лекари са много зле просто...мазах се няколко седмици и с clotrimazol Hexal Крем, който уж е за гъбичките..които така и всички лекари ми казаха, че нямам....а приятелката ми се мажеше със същия крем и антибиотици Fasigyn 500 tinidazole хапчета...
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ С НЯКАКВИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ. НЯКОИ ОТ ВАС ИМАЛИ ЛИ СА ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ И СЪОТВЕТНО МОЖЕТЕ ЛИ ДА МЕ НАСОЧИТЕ КЪМ НАИСТИНА ДОБЪР ЛЕКАР? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО![]()
Пич няма място за притеснение това е съвсем нормално . Мене ми е пареше веднъж ден и половина след сех . Не се притеснявай . Може и да ни има нещо , но аз от доктори съм се отказал одавна , те са от идиот до пълен идиот и нагоре . И всеки ти казва добре си нищо ти няма . При положение , че имаш оплаквания . Мисла , че този проблем има нещо общо с превъзбуждането някакво такова обяснение давам .
не слушай какво ти говорят за всеки симптом си има причина иди на лекар за да разбереш каква е
ОДИН!!!
По твойта логика на него значи му трябва доктор Хаус?Първоначално написано от vladimirrelax
Отиди на уролог.
ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от anonimeenn
какви мазила, какви гъбички бе моето момче - вероятно си един от многото милиони заразени с гадната хламидия!
доър тест за тази гад, и ДОБРО лечение!
Добре, ние с какво можем да ти помогнем? Иди на колкото се може повече лекари. Вярно, че има много идиоти и все викат - добре си, добре си, но на колкото повече лекари отидеш - толкова по-добре. Не трябва да се отказваш... щом те притеснява толкова този твой проблем - реши го. Как искаш ние да те излекуваме?
vladimirrelax как да няма място за притеснение бе човек?!Това си е доста сериозно. Боже, спрете да си давате глупавите мнения, които отказват хората от всичко..
Един човек трябва да се бори бе.. какви са тези неща .. всички били идиоти. Не всички са идиоти.. има и свестни, но са по-малко.. Такава ни е и самата държавица.
![]()
ПП: Авторе, не трябва да те е срам от доктор. Ако трябва на всеки 2-ри ще си покажеш пениса.. стига проблема да се реши един път завинаги.И няма - "Ама аз съм се отчаял и не ми се виси пред докторски кабинети" .. Колкото повече чакаш и отлагаш - толкова по-зле става. Повярвай ми... аз направих една такава грешка като чаках и сега си сърбам попарата...
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\