- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болки в левия тестис и сърцето едновременно...
от няколко дена насам имам някакви моментни болки в сърцето и левият тестис едновременно..принципно той е по-голям от десния..та въпроса ми е какво би могло да ми има??
Местя темата в правилния раздел.
kalpazanka
По добре отиди при личния си лекар, той може да ти даде направление за уролог
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
По тази тема не съм компетентен,най-добре иди на уролог или кардиолог![]()
По добре отиди и обясни това на личния лекар за твое добро е.За сажеление немога да помогна незнам ,от какво може да е.
![]()
Години?
Да си имал досега проблеми с репродуктивната система? Крипторхизъм, операция? Поглеждал ли те е андролог заради увеличения тестис? Откога е увеличен? Ехо правили ли са ти?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Години 15.Нямал съм операции и не че е увеличен а е малко по надоло от десния..
и да поясня болката попринцип си е от 2 3 години...
Мен лично пубертета така ми минаТъпа болка в тестисите и остра краткотрайна в областта на сърцето. Няма да навлизам в особени подробности около темата " Как се променя тялото ни в тези години", но най-вероятно е от това. Разбира се ако имаш болки и притеснения задължително трябва да се консултираш с въпросния специалист
![]()
да си се натоварвал физически?
ОДИН!!!
Попринцип не,но както казах болката е от няколко години насам...
искам да си поемеш дълбоко въздух и да ми кажеш усещаш ли болкаПървоначално написано от pi4agatawe
ОДИН!!!
Първоначално написано от darkPaladin
Не усещам болка
иди при личния си лекар и му кажи всичко
ОДИН!!!
Дай сега всички дето левия им тестис е по голям от десния да отидат на андролог, 10 години андролозите в българия няма да могат да обслужат всички пациентиПървоначално написано от kalpazanka
![]()
На мене ми се е случвала такава тъпа болка когато бях в пубертет като бях болен нещо грип/настинка няколко пъти
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Прочети цялото мнение, всички въпроси, които съм задала и се постарай да намериш връзката. Ако не успееш, поеми си дълбоко дъх и пробвай втори път.Първоначално написано от vaseto0o
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
След като не е увеличен, а малко по-надолу от десния, това нищо не значи. То това е нормалното...Първоначално написано от pi4agatawe
![]()