- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Затруднено дишане
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте,от 3 часа някъде не мога да дишам...не мога да си поема въздух,нещо ме спира и не мога...пробвах да заспя,но не можах ,защото имах чувството,че ще се задуша...и преди бях така и ходих на невролог и ми каза,че е на нервна почва...Но не знам много ме е страх...то се е видяло,че днес няма да се спи .. от 1 час съм си поела 2-3 пъти въздух..
Слънце, ако за 1 час си си поела 2-3 пъти въздух, да си умряла отдавна.. Тей де схванах горе-долу какво имаш в предвид - не си си поемала хубаов и дълбоко въздух? Ами щом е нервна почва ние няма как да ти помогнем... Нямаш ли някакъв валериан примерно у вас ? Друг начин, но не знам дали ще е ефективен при теб - легни и почни да си броиш (колкото и смешно да звучи) ... брой на ум, представяй си даже числата в главата си, че тоално да се отделиш от другите си мисли и дано заспиш...
Не е редно младо момиче (предпоалгам си теен) да стига до такова нещо от нервна почва.. Мъчи се да се контролираш някак си, ако трябва говори със специалист..
Lexynnka
Мерси много...мисля си за друго,ама пак имам чувството,че ще се задуша...сега ме е страх да легна,да не би да ми стане нещо още по-зле ;((
на 13 съм..
Не съм лекар, но според мен акое нервна основа няма да ти стане нищо по-лошо
Сега се успокой и спри да мислиш за него.. Лягай, взимай книжка или списание и забрави за това
Lexynnka
Не..ти дори и да се орпавиш трябва да идеш на лекар той да те по успокои малко, не можеш цял живот да караш с притеснения
Айде лека нощ
Lexynnka
Малко е дълго моето, но може и да ти помогне! Имам го същия проблем, но той си е ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ! Ужасно е, само въздишам, но някак си го усещам все едно дробовете ми са пълни с много въздух и не мога да го поема, и това ме кара да изглеждам все едно съм отегчена, малко е гадно, гледам да не го правя пред хора, но не мога да се удържа дълго. А миналото лято стана още по-зле! Тогава пък не можех и да преглъщам, каквато и течност да е, дали вода, дали някаква манджда, това ставаше предимно през нощта. Ходих на лекар преди 3 месеца, за да ми кажат от какво е това, майка ми мислеше, че е заради третата ми сливица, но се оказа, че аз изобщо съм нямала такаваИмам си две сливици, но са по-големи от нормалното и това някак си ме затруднява да дишам. Доктора тръгна да ми бърка в устата с едни инструменти, но ми ставаше гадно и буквално му хващах ръката и блъсках на заде, даже една от лекарките (Помощничката му или там каквато се води) му вика "Да дойда ли да й държа ръцете?", аз тогава чак се стреснах, много ми става гадно, като ми бъркат в гърлото. После нямаше начин и с една тръба ми гледаше в ушие, накрая реши, че трябва да ми направят промивка на ушите (Не ме разбирайте погрешно, чистя си редовно ушите, всеки ден! Но тук става въпрос, че в ушите има много тръбички, нали все пак за това се нарича "УНГ", всичко е свързанно в едно, и там нещо се е запушило.) И ми пръскаха вода в ушите и честно казано от тогава нямам никакъв проблем, лекаря каза, че ми няма нищо, просто трябва да се науча да дишам през носа. Все още така "въздишам" и то МНОГО често и е малко дразнещо, но поне вече си поемам въздух
За това ти препоръчвам и ти да идеш на УНГ (Уши, нос, гърло) и да те прегледат, ще ти е от полза
Надявам се да съм ти помогнала поне малко. И много искам да се извиня ако имам много грешки, просто пиша много бързо и после направо си пускам мнението без да го чета ..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
присипнал ли ти е гласа?
ОДИН!!!
Мерси многооПървоначално написано от BlackEyedPeas
Сега ми е добре..дишам си,ама като дойде време за лягане и умирамм ..
А и от вчера едното ми окото се е подуло там и като пипам малко под окото и мн ме боли,и е розово

Ходих на лекар..нищо не ми каза само ми предписа едно за нерви
То тези неща предимнно стават през лятото по-късно вечерта.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от Chery
Това е ечемик на окото, и аз съм го имала. Подува ти се окото и даже понякога не можеш да виждаш с едното око, там от гнойта ти залепва или просто е прекалено подуто. А това също значи и признак, че трябва да носиш очила! Ако искаш да не ходиш на лекар, а така да ти спадне, пробвай с домашни нагревки с канче гореща вода и кърпа, кърпата я намокряш с горещата вода и я слагаш на окото, така по няколко пъти на ден, а вече ако се наложи, отиди на Очен Лекар, за да види дали не се нуждаеш от очила!
♥ 2PAC ♥
^Пропускаш изследването на кръвна захар освен рефракцията. И те съветвам да не раздаваш диагнози наляво и надясно!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз си имам очила от 2 годиниПървоначално написано от BlackEyedPeas

Това не пречи да изследваш рефракцията отново.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Алергия? Астма? И аз имах същите симптоми като бях малка. Оказа се че имам бронхиална астма и куп алергии. И до сега вечер ми е по-трудно да си поема въздух от колкото през деня. На какъв лекар ходи и как реши че е на нервна почва? И на мен астмата ми се обостря при стрес ама все пак си взимам лекарства за астма а не успокоителни.
Просто помагам на момичето, проблем ли има??? Помагала съм на много хора, защо пък точно и на нея да не помогна, минавала съм през същото все пак!Първоначално написано от kalpazanka
♥ 2PAC ♥
13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!
Нямаш право и точка. Ако ще да постнеш снимка на средния успех от следването и дипломата, ако ще chordeolum internum и chalazion да са били темата на доцентурата/професурата ти, пак нямаш право.
Добре, поне не се заяждайте с мен! Какво толкова съм направила?Айде, изтрийте поне спама! Нямам думи, не знаех, че да помогнеш на някого е грешка, но не искам да се заяждам с никой
Извинявам се, ако съм Ви обидила (kalpazanka) Айде, Peace :P
♥ 2PAC ♥
От 2 дни си спя спокойноНямам вече такива проблеми с дишането,само вечер като легна 10-15 мин .но после заспивам
И окото ми вече е добре,правих му компреси 3 пъти и то се оправи за 2 дни

Ето, за компресите си бях права
Не съм сгрешила с нищо, радвам се, че се оправи

♥ 2PAC ♥

Купи си инхалатор, има и по 6 лв.