Малко е дълго моето, но може и да ти помогне! Имам го същия проблем, но той си е ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ! Ужасно е, само въздишам, но някак си го усещам все едно дробовете ми са пълни с много въздух и не мога да го поема, и това ме кара да изглеждам все едно съм отегчена, малко е гадно, гледам да не го правя пред хора, но не мога да се удържа дълго. А миналото лято стана още по-зле! Тогава пък не можех и да преглъщам, каквато и течност да е, дали вода, дали някаква манджда, това ставаше предимно през нощта. Ходих на лекар преди 3 месеца, за да ми кажат от какво е това, майка ми мислеше, че е заради третата ми сливица, но се оказа, че аз изобщо съм нямала такава Имам си две сливици, но са по-големи от нормалното и това някак си ме затруднява да дишам. Доктора тръгна да ми бърка в устата с едни инструменти, но ми ставаше гадно и буквално му хващах ръката и блъсках на заде, даже една от лекарките (Помощничката му или там каквато се води) му вика "Да дойда ли да й държа ръцете?", аз тогава чак се стреснах, много ми става гадно, като ми бъркат в гърлото. После нямаше начин и с една тръба ми гледаше в ушие, накрая реши, че трябва да ми направят промивка на ушите (Не ме разбирайте погрешно, чистя си редовно ушите, всеки ден! Но тук става въпрос, че в ушите има много тръбички, нали все пак за това се нарича "УНГ", всичко е свързанно в едно, и там нещо се е запушило.) И ми пръскаха вода в ушите и честно казано от тогава нямам никакъв проблем, лекаря каза, че ми няма нищо, просто трябва да се науча да дишам през носа. Все още така "въздишам" и то МНОГО често и е малко дразнещо, но поне вече си поемам въздух За това ти препоръчвам и ти да идеш на УНГ (Уши, нос, гърло) и да те прегледат, ще ти е от полза Надявам се да съм ти помогнала поне малко. И много искам да се извиня ако имам много грешки, просто пиша много бързо и после направо си пускам мнението без да го чета ..
Мерси многоо Сега ми е добре..дишам си,ама като дойде време за лягане и умирамм .. А и от вчера едното ми окото се е подуло там и като пипам малко под окото и мн ме боли,и е розово