- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С колко завършихте 2010 година? Доволни ли сте?
9 класс - 5.53.. Доволнаа съмм !!
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
тц, големи ли сте зубари бе?
аз пък завърших 10 клас със 4.67 и съм много доволен от успеха сиВсе пак съм с 4 профила аи не си давах много много зор!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от nefchi_bs
СПОКО! 9ти клас бях на индивидуално и го завърших с 3 и 30, така че не се тревожи!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
8a клас 4.94![]()
![]()
8 клас - 5.83 /чак сега си взехме удостоверенията за завършен 8 клас/
9 клас - 5.87![]()
7ми клас - 5,25
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
4,56Цяла година не съм дори и поглеждал учебник,трябва да си майтапчия и да ти се кефят даскалите,иначе не става
![]()
12ти клас - 5,23
Среден успех в дипломата - 4,78
10 клас
5.53
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тази година завърших 8ми клас с 5.90![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass...
It's about learning to dance in the rain ^^
При мен е точно същото ! 10 клас с 5,33 .... а нямам и учебници ... ама нали съм си умникПървоначално написано от DieselBlood
![]()
7 клас, 5.06 .. можеше и повече![]()
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.
8 -- mii c 3.10.[/b]
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
11 клас-5,41
Някво много престижно ли е да се хвалиш,че въобще не си учил О.о
И да храниш хората,които имат хубави оценки,че са зубъри..Хах,аз си признавам,че не обичам биологията и не ми е интересна и се наложи буквално да назубря уроците накрая..убийте ме >.<
10-ти клас с 5,65..
Running is my drug and I am overdosed ..
мии.. честно казано аз ако имах биология в 11 клас, щях да се убия! Аз уча каквото намирам за полезно занапред в живота... математика, специалните предмети и английски език... другите не ми пука общо взето колко ще имам.. защото няма да ми трябват никъде.. особено литература и география.. ии биология.. и все пак вързах над 5,50..Първоначално написано от Lifash
но не смятам за модерно да не учиш.. на мен лично не ми се е налагало да уча за нещо, защото 3/4 от предметите ми са модулни и няма какво да се учи, там е практиканаистина много гордо някои заявяват, че едва са скалъпили да минат напред... деца, големи ядове ше берете..
10 клас - 4,61![]()
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!