.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 115
    Да идвам ли

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Да идвам ли - Мда, утре ще те чакам в уговорения час. ;р Знаеш какво да донесеш!

Ако ти кажа, че няма да мога, ще се ядосаш ли

Секс със Серсери правила ли си? Ако не си - би ли?
    Напивала ли си се?
    Кое ще те заболи повече - ако приятелят ти изневери с жена, или с мъж?
    Свирката за твое или за негово удоволствие я прави? Или и двете? Предпологам, че си правила, щом си гълтала.
    Audio ergo sum

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Ако ти кажа, че няма да мога, ще се ядосаш ли - Да! Мамка ти! п.п. Няма да ми го кажеш, нали?

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Секс със Серсери правила ли си? Ако не си - би ли? - Трудно се прави секс от 130 км разстояние. ;р Иначе той си знае, че не бих му простила и бих го изчукала. (в кръга на шегата, разбира се)

Напивала ли си се? - Мда, случвало ми се е, но не правя нещо по-различно когато съм пияна. Просто говоря още повече, смея се още повече, почвам да мисля по разни философски въпроси и общо взето е това.

Кое ще те заболи повече - ако приятелят ти изневери с жена, или с мъж? - С жена ще ме заболи повече. (:

Свирката за твое или за негово удоволствие я прави? Или и двете? Предпологам, че си правила, щом си гълтала. - Правила съм, да. Френската любов е съвсем нормално нещо и допринася за по-добрия сексуален живот и на двамата партньори. Относно удоволствието... Когато доставям удоволствие на мъжа до мен, и аз изпитвам такова, следователно и двете.

Как смяташ да отслабнеш? Посредством топлото време или смяташ някакви упражнения да правиш?
    Телевизия гледаш ли?
    Представи си, че ти предложат да имаш ТВ предаване - какво би било то?
    Би ли се снимала в еротично списание?
    Защо в кръга на шегата? Не би ли го изчукала наистина?
    Audio ergo sum

Град
    Варна...
    Как смяташ да отслабнеш? Посредством топлото време или смяташ някакви упражнения да правиш? - Амиии... винаги става така, че лятото свалям по 6-7 кг, но никога не знам как се получава. Вървя много, пия много вода, хапвам здравословни неща и за 2 месеца нещата се получават.

Телевизия гледаш ли? - Бе, гледам предимно вечер, когато си легна обичам да си пускам National Geographic, Discovery, a когато вече усещам, че заспивам превключвам телевизора на Дисни и правя таймера на телевизора да спира след 20 минути... Обичам да спя на детско и пуснат телевизор.

Представи си, че ти предложат да имаш ТВ предаване - какво би било то? - Хич не обичам такъв вид предавания... не знам, бих искала да е свързано с нещо забавно.

Би ли се снимала в еротично списание? - Не мисля, че съм достатъчно секси за такъв вид списание, но пък ако имах тялото, мисля че бих се пробвала. ;р

Защо в кръга на шегата? Не би ли го изчукала наистина? - Хахаха Бих, но щеше да прозвучи твърде мръснишки ;р
    Забелязала съм, че в повечето случаи единствено ти задаваш по-пиперливи въпроси, за което винаги съм искала да те поздравя. Хаха ;р

Ами достатъчно теми е имало в раздела, в които да изразиш вижданията си относно аборта, политиката и др. В Секс раздела почти не гледам, че да видя какво пишеш на тая тематика (ако пишеш изобщо там), и затова стола е идеалното място за такива въпроси.

То хубаво, ще го изчукаш, ама Серсеси дали би ти пуснал?
    Имаш ли си изградена представа за перфектната романтична вечер?
    Случва ли ти се да псуваш?
    Колко ти е гръдната обиколка?
    Audio ergo sum

Град
    Варна...
    Ами достатъчно теми е имало в раздела, в които да изразиш вижданията си относно аборта, политиката и др. В Секс раздела почти не гледам, че да видя какво пишеш на тая тематика (ако пишеш изобщо там), и затова стола е идеалното място за такива въпроси. - Доста правилно.

То хубаво, ще го изчукаш, ама Серсеси дали би ти пуснал? - Хех... По взаимно съгласие ще е, не бих си позволила да изнасиля приятел, твърде добра съм за нещо подобно.

Имаш ли си изградена представа за перфектната романтична вечер? - Не си падам романтичка. (: Твърде лигаво ми е и ми идва в повече. Вместо романтична вечер бих избрала нещо по-екстравагантно, ново и вълнуващо... романтиката е предсказуема за мен и не може да ме изненада с нищо.

Случва ли ти се да псуваш? - Ами... хич да не е случва ми се... Като дете попивах всички думи на върастните, а баща ми често си изпускаше нервите и псуваше, следователно и аз започнах от време на време да ползвам цинизми, но нищо твърде фрапиращо.

Колко ти е гръдната обиколка? - Както казах, циците са единственото нещо в тялото ми от врата надолу, което просто обожавам! Последно (преди 1 година и половина или 2) ги мерих и бяха 95-6, но за мен е важно не големината, а това колко са стегнати. А ако са стегнати, дори да не са особено големи, гърдите са изключителни привлекателни.

Повдигат ли ти самочувствието гърдите ти?
    Усещаш ли някакво различно отношение на мъжете към теб заради гърдите?
    Кога слагаш "маска"? А случвало ли ти се е да се "срастнеш" с тази "маска" и да живееш живот, противоположен на този, който се стремиш другите да виждат? Например възможно ли е зад постоянната ти усмивка да се крие момиче, което е нещастно и разочаровано от живота?
    Audio ergo sum

Град
    Варна...
    Повдигат ли ти самочувствието гърдите ти? - Може би да, но не на тях се дължи изцяло самочувствието ми. Това е нещо повърхностно и макар сега да си ги харесвам знам, че след години няма да са същите. И все пак, докато съм млада им се радвам. ;р

Усещаш ли някакво различно отношение на мъжете към теб заради гърдите? - Хах, е зависи от мъжа. Принципно всеки мъж се привлича от хубави гърди, но са малко тези, които успяват да го покажат по галантен и изпипан начин, а не по просташки такъв като примерно - "Бааах маааму тая к'ви цици има, само да ги набарам глей к'во стаа!". На такива и на подобен род 'закачки' не бръщам внимание. Колкото до отношението - не, не е по-различно, защото гърдите се виждат на пръв поглед, а отношението идва като опознаеш човека. Та затова циците не променят нищо в тази сфера.

Кога слагаш "маска"? А случвало ли ти се е да се "срастнеш" с тази "маска" и да живееш живот, противоположен на този, който се стремиш другите да виждат? Например възможно ли е зад постоянната ти усмивка да се крие момиче, което е нещастно и разочаровано от живота? - Може ли да не отговоря на този въпрос. Или ако толкова държиш да ти отговоря, то поне може ли да е на лично? Ако желаеш пиши. (:
    Доста са ми интересни твоите въпроси... имаш богато въображение. (:

Чалгийка слушаш ли?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Чалгийка слушаш ли? - Преди много години, когато бях малка, на 11-12 и исках да се докажа на момичетата от класа ми като започна да слушам 'тяхната музика' за да ме приемат в групичката им... Но след време разбрах, че музиката им не ми е приятна, нито пък самите те и започнах да разбирам, че няма смисъл да правя неща, които не ми харесват. Това беше един от първите житейски уроци, които научих.

Интересно ще ми е какво ще ми отговориш, но не те насилвам. Прецени си сама дали искаш или не. Ако искаш, прати ЛС.
    Audio ergo sum

//доста добър стол (преди секс въпросите), мхм.
    държах да го кажа.

и да не е спам:
    мислиш ли, че липсата на (стабилна) мъжка фигура в детството на ниво подсъзнание те кара да търсиш баща в партньорите си от една страна, както и да очакваш във всеки един от тях рано или късно да откриеш чертите на баща си, което те държи на известна дистанция, нащрек.

//следя с интерес, после ще питам

Супер фен Аватара на m1nik
    Поздрав
    Деньо - маската за всички писали в темата
    ______
    нощна птица ли си?
    способна ли си на самоубийство?
    истинският мъж за теб е?
    кокошката или яйцето e първо за теб?
    )

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Sham
    //доста добър стол (преди секс въпросите), мхм.
    държах да го кажа. - Приемам го, хубаво е, че го каза.

и да не е спам:
    мислиш ли, че липсата на (стабилна) мъжка фигура в детството на ниво подсъзнание те кара да търсиш баща в партньорите си от една страна, както и да очакваш във всеки един от тях рано или късно да откриеш чертите на баща си, което те държи на известна дистанция, нащрек. - Не, не... знам, че сигурно по приказките ми за баща ми, човек си прави изводи, че в мъжете с които съм, аз виждам негови черти или пък търся изгубения баща в тях, но не е така. При мен нещата се развиха по друг начин. Вместо да се пазя от мъжете, стоейки нащрек аз правя точно обратното... търся и опознавам различни характери, типове и образи на мъже, за да не допусна грешката на майка ми в избора на мъж. Видяла съм как не трябва да изглежда едно семейство и един брак, и мисля, че това ще ми помогне до една степен в бъдеще да не допускам тези грешки. Не мисля, че в бъдещия си мъж и баща на децата ми аз ще открия чертите на баща ми, това няма да се случи, поради причината, че ще съм внимавала в избора си.

Уф... спи ми се и не знам до колко адекватно отговарям на въпросите... простете, ако пак съм се оплела. :/

//следя с интерес, после ще питам

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    Поздрав
    Деньо - маската за всички писали в темата
    ______
    нощна птица ли си? - Не бих казала, обичам светлото, слънцето и т.н., но пък в стаята ми винаги е тъмно, странно.

способна ли си на самоубийство? - В никакъв случай. Самоубийството е за слаби и глупави хора, неспособни да поемат юздите на живота си със здрава ръка. Как може някой да вижда смисъл в нещо подобно като самоубийството? Нищо не би ме накарало да направя тази стъпка. Някои хора, които се решават на тази стъпка, казват, че са безстрашни, не ги е страх от смъртта, не се боят... Естествено, че кой се страхува от смъртта? Живота е в пъти по-страшен, това е моето мнение по въпроса.

истинският мъж за теб е? - Когато го открия, ще мога да отговоря пълноценно на този въпрос, сега всичко, което кажа ще бъде само догатване и недомлъвки.

кокошката или яйцето e първо за теб? - Не знам дали знаеш, но това е философски въпрос, който няма отговор.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Столовете бяха интересни, преди основната тема да стане секса и преди да насядат разни обекти (грешката е вярна) от "коземтика и диети". Това не се отнася за седящата на стола.

Първи въпрос, че да е плавен прехода. Как трябва да изглежда един мъж? Какви качества трябва да притежава?

И сериозните.
    Смяташ ли да гласуваш на следващите избори?

Кое според теб е развалило морала на българите повече - турското робство (османското присъствие) или социалистическия режим 44-89 година? Или прехода е довършил всичко?

Кое е правилно - турско робство, или османско присъстивие, или предпочиташ друг термин. Защо?
    Grumpy old madman

Град
    Варна...
    Канис, ще наблегна на въпросите ти утре, тъй като сега ми е малко късно и сънливо... така че ще почакаш до утре за отговори. И да, доста са сериозни

лека на всички. (:

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ПОВЕЧЕ БЕЗ ТАКИВА НЕЩА!

HarleyFlanagan
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    a melancholy town where we never smile
    Какво е "много" и изобщо как разбираш понятието, категорията "много" по отношение на живота. "Много" достатъчно ли е и кое е по-голямо, като понятие от другото, според това как ти разсъждаваш.

Какво е точката. /без да се измъкваш с отговори тип - препинателен знак/

Ако според теб няма Господ, има ли справедливост ? С други думи има ли върховна сила, макар и несъзнателна, която да контролира по някакъв начин "солта" и "сладкото" на живота ?

Ако според теб няма Господ тогава какво е смъртта и какво място заема в живота по принцип ? /без да се измъкваш с отговори тип "Краят на живота ни."

Какво е метаморфоза и преживявала ли си подобно нещо ? А катарзис ?

Кой е успял и кой не е успял в живота според личната ти ценностна система ?

Какво е нужно на един убеден агностик да повярва в съществуването на Господ ?

Ако трябва да избираш между огромна лична слава и възможността да командваш големи човешки маси както сметнеш за добре кое ще избереш и защо ? По какъв начин това коренспондира с личните ти цели ?

това е засега. Мисля, че съм дал достатъчно помощни въпроси към главните. Ще се радвам да отговориш, за да върнеме темата към интересното и към нормалното ѝ русло.
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    letting go of everything I used to know

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Столовете бяха интересни, преди основната тема да стане секса и преди да насядат разни обекти (грешката е вярна) от "коземтика и диети". Това не се отнася за седящата на стола.

Първи въпрос, че да е плавен прехода. Как трябва да изглежда един мъж? Какви качества трябва да притежава? - Да не е безхарактерен на първо място. Не обичам, когато мъжете се съгласяват с мен, избягват спорове (спорове, не караници), само защото ме обичат или харесват. Искам да има ясно изразено мнение по въпросите и да защитава тезата си. Да не отстъпва всеки път, защото хората ще се качват на главата му след време. Да прави компромиси, но само с тези, които заслужават това. Общо взето това.

И сериозните.
    Смяташ ли да гласуваш на следващите избори? - Всъщност, не се бях замисляла. Както казах, не се интересувам от политика, политически партии и т.н. Не съм запозната с тях и не знам за кои бих дала своя глас евентуално. Но има време и през това време мога да набера достатъчно информация за да се запозная с тези неща. И все пак, на мнение съм, че трябва да гласуваме, а не да сме безразлични, защото накрая пак турците ще са на власт.

Кое според теб е развалило морала на българите повече - турското робство (османското присъствие) или социалистическия режим 44-89 година? Или прехода е довършил всичко? - Така... за мен и двете неща са развалили българите малко или много, но в случая говорим за нашия морал, нали?
    Е, за мен режима е повлиял повече за това. Точно той научи всички на мързел и на готованство, на шуробаджанащина и на това да си траеш и да се покриваш, да не си изказваш мнението... Докато по време на робството, народа макар и поробен, е бил по-задружен, готов да надигне глава и да се бори. Мисля, че робството ни е направило по-силни и сплотени, макар и да са били изключително трудни времена.

п.п. Социализма не е толкова лошо нещо като погледнеш първоначално на нещата, нито пък робството се оприличава като добро, но тези неща са променили българите до голяма степен и не мога да определя точно кое от двете е било в по-добра насока.

Кое е правилно - турско робство, или османско присъстивие, или предпочиташ друг термин. Защо? - Добре, ако трябва да гледам на въпроса от историческо естество, то тогава мнението ми ще бъде следното:
    "Османско присъствие", защото така казват ИЗРИЧНО учителите по история. Казват, че робството е съвсем друго понятие и при нас не е имало такова. Може да е имало произвол на по-силните, турците, властта да ги е покровителствала, обаче не е имало робство в смисъла на тоя термин. Ако въпросът е исторически, няма значение каква е истината, а какво казва историята, затова и мнението ми е такова.
    Нооо това сме чели ние... Преди отгоре да решат че е политически некоректно и обидно към Турция да пише "робство" и го смениха с по-мекото "присъствие".

Това е едното мнение по въпроса... Но това, което говорят по-висшите от мен лица не може да ме накара да повярвам във всички тези неща. Лично моето мнение е, че робство е имало, робство би трябва и да си остане. Недопустимо е хората да вярват, че е било просто "присъствие" след като на българите са били налагани правила, които ако не спазиш, те очаква смърт. Това не е присъствие за мен. Но както и да е, историята се пише от победителите, а това определено не сме ние.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    stefity, браво на теб. Определено ме изненада приятно, като видях колко си разчоплила темата с болестта на Даун.

Какво/и колко си готова да жертваш за семейството?
    Ще позволиш ли семейният живот да те обезличи?
    Смяташ ли, че е възможно да се превърнеш в роб на децата си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си