Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
Цитирай Първоначално написано от stefity
Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
Какво мислиш за името Арчибалд Георгиев? - Греша, или намекваш за това, че първото ми име е чуждо, а фамилията българска... Ако е заради това, за което си мисля - кръстена съм на баба ми Стефка, но тя е настояла да не е такова, защото след години, когато порастна името Стефка може да не е толкова актуално и поради тази причина са го преименували на Стефани.... както и да е. За името Арчибалд Георгиев няма какво да мисля... Арчибалд ми звучи твърде префърцунено.
Определено бях провокиран и от името ти, но вчера го видях в една "кафява" новина и го споделих с доста хора...

Считаш ли се за щастлив човек? - Щастлив - да. Не обичам мрачните, затворени в себе си хора. Може и да нямам това, което желая, да имам проблеми и т.н., но аз съм щастлив човек, защото имам възможността да живея.

Защо започна да пишеш в този форум? - Нямам си на идея... като четох в Спама преди малко, видях как всички са прегледали старите си мнения... Е, и аз го направих, и бях забравила какво плахо дете бях, колко злоба таях в себе си. Както и да е, въпроса беше друг... може би от скука съм започнала писането си тук.

Кой е първият ти спомен изобщо? - Първи спомен във форума ли... пф, нямам такъв, помня само, че се заседявах доста в секса и любов... после вече ми омръзнаха глупостите и спама там и се преместих тук.

Последната наистина добра книга, която прочете? - Уф... напоследък нямам време да чета... звучи банално. Последната книга... "Изгубеният символ", може би не наистина добра, но книгите на Браун винаги са ме впечатлявали.

Мислиш ли, че Canis-а трябва да стане модератор? - Защо не? Достатъчно отговорен е за подобен пост. Друг плюс е, че е зрял и може да отговори и да се включи обективно по доста въпроси. Вярно, твърде ироничен и понякога прилага доста ехидни забележки, но пък винаги са били на място. Пък и предполагам ако бъде назначен на този пост, ще го приеме сериозно.

п.п. Предпочитам модератори като него, отколкото такива като щруделче (нищо лично към нея самата, изразявам мнение).