Цитирай Първоначално написано от Rounder
Име-ясно е
Години ?
От къде си ?

Обичаш ли природата ? - Че кой не я обича? ;р Доста хора свързват природата и излетите в гората с пиене на алкохол, палене на огън, скара, мръвки и т.н. Аз не го обичам това. Ходя сред природата за да се отпусна, за да легна на тревата и гледайки небето да размишлявам за изцяло мои неща. За мен природата олицетворява спокойствието.

екстремните спортове ? - О, да. Скачала съм с бънджи, но сега целта ми е парашут. Дано стигна и до там.

Автомобили ? - Амиии като малка се интересувах заради баща ми, постоянно бях покрай него като поправяше колата, но с времето интереса ми отшумя, малко съжалявам за което. Иначе обичам големите и стабилни коли, не малките, спортни с ниско окачване, които на всяка втора дупка в града могат да се разпаднат.

Харесваш ли фешЪнчетЪ ? - ЧиИи кой нИ ги харесФа тях? ;р Виж, за мен всеки е различен, а това, че е избрал да преследва нещо наложено от другите за да стане един от тях вече не е моя работа.

обичаш ли да си в компанията на момчеТА ? - Предпочитам мъже. (: А принципно обичам смесена компания.

споделяш ли ? - Споделям само тогава, когато имам нужда. Не е често, но се случва.

непукист ли си ? - Еххх... така и не се научих да съм непукист, а така ми се иска. В един момент ми омръзва да ми пука за всяко едно нещо което се случва. Твърде много се вглъбявам дори в малки и ненужни неща. Дано с времето се науча да обръщам внимание само на важните за мен неща.

кои градове в БГ са ти любими ? - Мисля, че моят град. След това Свищов, Калофер, Бургас.

би ли желала да промениш нещо в себе си ? - Бих, да. Но знам, че всичко става с годините. Не може един човек да промени драстично всичко в себе си за ден или два, тези неща изискват време. Бих искала да не съм толкова наивна, бих искала да порастна, да съм по-сериозна и отговорна на моменти.

би ли пренебрегнала приятел/ка заради някои твой принципи ? - Нямам много приятели всъщност, а тези, които имам не са ми достатъчно добри. Така че да, в случая принципите и идеалите ми са по-важни от "приятелите".

обичаш ли да плуваш ? можеш ли ? - Научих се едва миналото лято. Обичам водата, както и да плувам, но повече обичам да си лежа на пясъка, огрявана от хубавото и горещо слънце. (:

За какво мечтаеш ? - Хм... труден въпрос. Мечтая за малко неща, фантазирам за повече. Аз съм на мнение, че трябва да мечтаем за реални неща, които са изпълними. Мечтая си да съм отново с майка ми, мечтая си баща ми да стане отново човек, мечтая си след години да не допускам грешките, които са допускали с мен, мечтая за семейство, което да има проблеми, но те да са решими и лесни. Общо взето в момента мечтая за това, но ако се замисля, има много други неща в главата ми.

ако ти дават голяма сума пари,би ли убила човек (които не познаваш) ? - Не. Най-малкото, аз не познавам този човек. Което е още по-фрапиращо за мен. Не знам какъв е бил, какъв живот е живял, дали е лош, добър и т.н. А и съм на мнение, че живот може да се отнема само ако си създал такъв.