Цитирай Първоначално написано от jghgh
Любим филм + защо - Ох, тези филми Амиии любим филм "The Notebook". Да, лигав, любовен, сърцераздирателен, женски и т.н. ама този филм съм го гледала над 10 пъти и всеки път ми харесва повече и повече. Намирам нещо в него, нещо приказно и все пак реално.

Любима песен + защо - Любими песни нямам, ужааасно много се въртят в главата ми, ще е лудост ако избера само една.

На коя държава харесваш името? (или повече от една ) - Пф... Португалия, Мексико ;р

Любима книга + защо - "Парижката Света Богородица". Защо ли... защото е описателна, истинска, емоционална. Харесва ми как в тази книга е противопоставено мнението на гърците, че всичко красиво е добро, а всичко грозно - зло. Има много неща, които могат да се кажат за тази книга.
Иначе след тази, на второ място се нарежда "Малката принцеса". От дете я чета и не бих спряла.

Какъв стил музика харесваш? - Ами предимно ретро. От 80-те и 90-те... През последните месеци/година почнах да слушам и рок, но не съм още до толкова запозната с него. Слушам иии хип-хоп, черно, което ми е малко наложително заради танците, които танцувам.

Кой клас беше? - завърших 11-ти.

След 12ти към какво си се ориентирала? - Ох, малко време остава до завършването. След 12-ти клас майка ми е запланувала да отида при нея в чужбина. Не знам до колко ще е добре за бъдещето ми, но новото и непознатото ме влече, заинтригувана съм от това какво ще ми се случи там. А и нямам нищо ценно тук, което ще ми липсва, освен морето, може би. Пък и в крайна сметка ако нещо се обърка там, мога винаги да се прибера в България.