Цитирай Първоначално написано от m1nik
Защо - този аватар :/ - Защото ме плаши и се опитвам чрез метода на постоянното му гледане да спра да му обръщам внимание. ;р

Някакви таланти? - Пфу... таланти много Многото говорене счита ли се за талант? ;р хах, шегувам се. Амиии, не съм се замисляла за мои таланти. Хората казват, че всеки човек си има талант, е, сигурно и аз имам, но не съм го открила още. ;р

Купонджийка ли си падаш? - Да, веселието е хубаво нещо, но нищо не може да се сравни с тих, спокоен следобед с чаша кафе, на удобно канапе заедно с хубава книга и приятна музика за фон.

Коя държава би посетила ако имаш възможност? - Хм, мечта ми е да посетя Лувъра, така че Франция. Може би Великобритания - Лондон.

Оптимист/песимист? - Реалист. Но в повечето случаи за мен чашата е наполовина пълна.

Регистрации в сайтое са запознанства или социални групи? - Имам регистрация и в двете, но не знам изобщо какво търся там... трябва да отвикна да влизам, пха... пристрастяващо си е.

Г/д как прекарваш един свой ден? - Ммм доста различно. Колкото и да съм опитвала, никога не ми се е случвало да правя едно и също нещо 2 поредни дни. Мразя монотонното живеене.

Чувствителна? - Доста, но не го показвам, защото не искам хората да ме мислят за мекушава. Но след време бетонната стена пада и хората виждат каква всъщност съм и съответно всеки реагира различно в случая.