Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
имаш ли някакво хоби? - Доста. (: Както казах обичам разнообразието и опитването на нови неща. Не точно хобита, но неща, с които обичам да се занимавам са - танците, писането на лично творчество /в момента работя по един детски разказ и съм се съсредоточила изцяло в него/, фотография, спорт (тренирала съм баскетбол, фитнес) сега бягам от време на време, занимавала съм се и с препариране на животни (гнусно и пошло за някои, но интересно и ново за мен), обичам да стрелям на стрелбището по панички (но мразя въздушни пушки, предпочитам ловни), обичам риболова - цялото семейство сме риболовци и от дете съм свикнала.. Ииии май като цяло е това хах ;р дано не прекалих.

обичаш ли изкуството като цяло, фотографии, рисуване и т.н. - Обичам, да. От около 2 години си щракам любителски, а преди половин година се запознах с един приятел ПРО фотограф, който в момента ме обучава. Хубавото е, че ползвам неговата техника и за момента не е нужно да давам излишни пари за апарати. Колкото до рисуването - възхищавам се подобен род изкуство и винаги съм искала да умея да борява с молив, четки и бои... но за жалост нямам тази дарба.

и последно... гълташ ли? - Пхах... само веднъж, не останах очарована. Не бих повторила.