*В какво вярваш? - Вярвам в себе си и в способностите си. Вярвам в успеха на хората. Вярвам, че ще имам бъдеще, стига да се потрудя за да го осъществя. Вярвам в трудното, но правилното.
*Какво те вдига..когато духом падаш.. ? - Не падам духом, падам само телом... Второто е поправимо, защото лесно се става, макар и да боли... Но ако падна духом, едва ли нещо ще ме 'вдигне'.
*Какво те държи силна? - Майка ми. (Да, често я споменавам и може да е странно, но... тя е нещо като мой пазител. Благодарна съм, че я имам, макар и да не е до мен често и винаги.)
*И защо..характер като теб..няма приятели [тук ако искаш не отговаряй] - Не знам, не мога да си отговоря на този въпрос. Въпреки, че ми се иска, защото ако знам отговора ще реша проблема, и най-вероятно ще имам повече приятели и хора до себе си.
*Изреди няколко от най-ценните принципи на които държиш - Хм... да не правя неща, от които да не мога да се контролирам после. Да не правя неща, от които ще ме е срам след това, не обичам това чувство... Да намеря мъж, който да обичам, а не да съм с някой от отчаяние или скука.
*Определяш ли се като тайнствена? - За тези, които не ме познават - да.
-смела - Бих казала, че да. (: Обичам да предизвиквам страховете си и да се боря с тях. Това е някакъв вид предизвикателство за мен.
-мила - Не знам, понякога съм иронична и злобна. Но по някакъв мил и сладурски начин хах.
-красива - Да, защо не. Е, винаги ще има по-хубави от мен, но важното е аз да съм красива за себе си.
-отчуждена - О, не. не бих казала. Аз съм много общителна, постоянно завързваща разговори, дори по спирки, на улицата, с непознати. Не бих казала, че съм отчуждена, а и не се чувствам такава.
-outsider - Мне, не обичам всички да са заедно, а аз да съм закътана някъде назаде. Не е за мен. Обичам да съм веселягата в компанията.
-тиха - Пф, в никакъв случай. Вдигам страшна врява независимо къде съм - в нас, в училище, в магазина, на улицата... доста силен глас имам, а и се смея постоянно и гръмогласно, така че се чувам надалече.