Повдигат ли ти самочувствието гърдите ти?
- Може би да, но не на тях се дължи изцяло самочувствието ми. Това е нещо повърхностно и макар сега да си ги харесвам знам, че след години няма да са същите.
И все пак, докато съм млада им се радвам. ;р
Усещаш ли някакво различно отношение на мъжете към теб заради гърдите?
- Хах, е зависи от мъжа. Принципно всеки мъж се привлича от хубави гърди, но са малко тези, които успяват да го покажат по галантен и изпипан начин, а не по просташки такъв като примерно - "Бааах маааму тая к'ви цици има, само да ги набарам глей к'во стаа!". На такива и на подобен род 'закачки' не бръщам внимание. Колкото до отношението - не, не е по-различно, защото гърдите се виждат на пръв поглед, а отношението идва като опознаеш човека. Та затова циците не променят нищо в тази сфера.
Кога слагаш "маска"? А случвало ли ти се е да се "срастнеш" с тази "маска" и да живееш живот, противоположен на този, който се стремиш другите да виждат? Например възможно ли е зад постоянната ти усмивка да се крие момиче, което е нещастно и разочаровано от живота?
- Може ли да не отговоря на този въпрос. Или ако толкова държиш да ти отговоря, то поне може ли да е на лично? Ако желаеш пиши. (: