.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Щастие/Нещастие бла блаа... ;x

Оле незнам дали темата е за тука ама както и да еее..
    значи имам 1 въпрос към вас ии тей дее от 9ти клас имам едноооооо като мания или внушение или и аз незнам как му са вика ама напоследък много съм се вманиачилаа и работата е следната:
    напримееер леглото ми като е на определено място в стаята дето седя 1 година и нещо ми носеше щастиее иии ся края на март наще прайха разместване и го сложиха на другия край на стаята там под прозореца иии както и да е мн са увлякохх и така дее и ми носи нещастиее..,определена покривка ми носи щастие и обратното иии общо взето абсолютно сяка една промяна у дома ма вбесява от страх да не ми носи нещастие иии песнии иии сичко обсебена съм зарибих и мойта най-добра фр (горкичката) тей де аз без да искам смисал щото постоянно олее Пети туй ми носи щастие олеее туй ми носи късмет олее тва ми носи нещастие и тей де и тя ги придоби тес внушения и напраоо откачам вече Май съм лудаа нзз
    Има ли и други дето тей да откачат ? :X:X

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз лично на такива неща изобщо не обръщам внимание. Суеверна съм, но не за такива работи. Не си вманиечавай, не мисли за тези работи. Просто не обръщай внимание, мисли си за нещо друго или излизай постоянно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ами не знам мисля че това си си го внушила. Според мен толкова се самоубеждаваш, че лошия късмет е свързан с промяната в стаята и т.н. , че то така и става. Ако се убедиш, че това е внушение, и че лошия късмет/нещастието не са свързани с това /според мен не са/ и започнеш да мислиш, че всичко е съвпадение , ще видиш че всичко си е О.К.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    ами не знам мисля че това си си го внушила. Според мен толкова се самоубеждаваш, че лошия късмет е свързан с промяната в стаята и т.н. , че то така и става. Ако се убедиш, че това е внушение, и че лошия късмет/нещастието не са свързани с това /според мен не са/ и започнеш да мислиш, че всичко е съвпадение , ще видиш че всичко си е О.К.
    амии опитвам ама не става

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Някои неща носят късмет..а може би късметът е в самите нас

Град
    Ивагакуре
    Ем, внушила си си го.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: Щастие/Нещастие бла блаа... ;x

Цитирай Първоначално написано от sarityy
    Оле незнам дали темата е за тука ама както и да еее..
    значи имам 1 въпрос към вас ии тей дее от 9ти клас имам едноооооо като мания или внушение или и аз незнам как му са вика ама напоследък много съм се вманиачилаа и работата е следната:
    напримееер леглото ми като е на определено място в стаята дето седя 1 година и нещо ми носеше щастиее иии ся края на март наще прайха разместване и го сложиха на другия край на стаята там под прозореца иии както и да е мн са увлякохх и така дее и ми носи нещастиее..,определена покривка ми носи щастие и обратното иии общо взето абсолютно сяка една промяна у дома ма вбесява от страх да не ми носи нещастие иии песнии иии сичко обсебена съм зарибих и мойта най-добра фр (горкичката) тей де аз без да искам смисал щото постоянно олее Пети туй ми носи щастие олеее туй ми носи късмет олее тва ми носи нещастие и тей де и тя ги придоби тес внушения и напраоо откачам вече Май съм лудаа нзз
    Има ли и други дето тей да откачат ? :X:X
    същата съм-вече ме е страх да не пипна тва онва,това да е на точно определено место
    ужас е -малък ад от внушения
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Според мен не съществува такова нещо като късмета .. всичко си се случва съвсем естественно , всичко си има обяснение .. за мен е така !
    по темата : Това са внушения Станало ти е като навик да вярваш на такива неща и за това постоянно се притесняваш.Гледай да се разсееш с нещо ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Голям фен Аватара на liim0nka
    Оооо...и аз съм така само че за супер тъпи неща-не примерно местене на легло, ами-аз съм първа група на контролните и да речем изкарвам хубави оценки..на контролно НЕ сядам 2 група, защото винаги мисля че е по-трудна..като гледам въпросите на др. ми изглеждат по-трудни и вярвам, че моята си е по-лесна и имам шанс да изкарам по-хубава оценка..и ей такива простотии,но сега не се сещам макар че ...тая година едни оценки, за чудо и приказ, но общо взето

а да не би да си от Търново?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

i az sym taka

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Различни хора, различни интереси, идеали, предпочитания... И мен ме кефи когато майками ми прави пържени картофи :ДДД
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Ем, внушила си си го.
    ++
    Tom Novy ft. Lima - Take It

Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.

Аз преди бях така: Примерно имах няк'ви навици които ако не ги направя ще ми носи лош късмет.Ако бях погледнал на ляво 3-пъти трябваше и на дясно да погледна толкова И аз съм бил така също свързвах някви неща с щастие и нещастие но слава богу с времето поумнях,сега вече само си говоря с тв-то нищо повече

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    омг и аз съм така

май доста си внушавам .. и аз като теб

Супер фен Аватара на Everytime
    ам тва значи че си суеверна нищо друго : )
    била си свикнала с мястото на леглото и сега ти е някак си неудобно,ама се свиква..поне така мисля : )

изчисти си от ума тия суеверия шото не сичко е вярно

надали някоя покривка ти носи късмет или пък нещо от тоя род нещастие : )
    късметът,щастието,нещастие то са част от съдбата, понякога имаш късмет,понякога си щастлива,нещастна и така : )

между другото и при мене е имало такива раоти : )

примерно ако някой ме прескочи тряя да се върне обратно
    винаги съм гледал сичко да ми е в нечетен брой (1,3,5 и т.н.)

споко до време е всичко : )
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    ии как си го преодоля това-аз се опитвам ама не много успешно.
    Много лоша работата
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Леко е параноично .. аз съм същата ..

Това не е внушение според мен.. у нас леглата.. и всичко се мести на 3-6 месеца пък може и по-рано на който както му е удобно.. ама промяна в оценките несъм видял (не се подигравам/присмивам на поста по-горе просто го давам за пример) 1ва 2ра група разчитам на пищова /ако съм си направил де../ иначе олеле малеле та.. просто незабелязваш хубавите/добрите неща, по новините когато дадат "Кола блъсна дете"(дано да не дават пак и да не се случва де..) едвали са блъснали детето, защото е спало на опаки или в хола на дивана.. както казах просто не го забелязваш,то няма да дойде като гръм от ясно небе.. неска спиш в спалнята утре намираш портмоне с пари на улицата..

Град
    with Christopher Drew <3

Re: Щастие/Нещастие бла блаа... ;x

еми понякога случайно съм щастлива.обичам да се радвам на малките неща в живота.гледам си очилата.гледам нещо друго.красиво е.радвам се на нещо малко.обичам подробностите.обичам живота.обичам да гледам нещата под различен ъгъл.ии да намирам красивото във всичко около мен.
    това ми носи щастие.
    If you change the way you look at things,the things you look at,change. (Wayne Dyer) .
    мисля,че това е подобно на твоето.само без частта с нещастието.
    и мисля,че не си луда.
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Повече от фен Аватара на crazybebe
    амии аз съм почти същата,но за дрехи : ако нося тва ще ми носи нещастие,ако нося другото ще ми носи щастие ,и то наистина става така,защото си си го внушила,че така ще бъде иии т.н .. опитай се да мислиш по друг начин,пробвала съм го , не е мн лесно но се свиква-спокойно !

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    От кой град си ? Да дойда и аз да дръпна от тоя SHIT ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си