.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: АМАН БЕ!

АМАН БЕ!

Писна ми да заключвате теми на които дори няма отговори! Туй че на вас не ви изнася в тоя раздел не значи че аз ще я местя. А и като кажете :
    " мисля че тази тема не е за този раздел"... направооо !! МИ КАЖИ ЗА КОЙ МИСЛИШ ЧЕ Е БЕ КФО ЗАКЛЮЧВАШ ТЕМИ! Е ходете си на майната човек да не попита нещо...

Ний тряя гадаем тука.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И сега пак ще ти я заключат. Пу да те е яд.

[quote="WaterLilly"]И сега пак ще ти я заключат. Пу да те е яд.[/quote

Да ми я заключат. Неадекватни са.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И каква е целта на темата ти ?
    Как въобще очакваш да държат някаква тема,например за гримовете в раздел "Училище и приятели"..Това няма нищо особено с този раздел..Логично е,нали ?
    А и забравих да кажа,че ако темата има смисъл я преместват,а не я заключват..
    Толкова по този въпрос..

Относно теми без отговор да бъдат заключени..
    Тази тема въобще няма смисъл с този раздел - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=347326 ,а и няма никаква полза от нея..

Тази твоя тема също няма смисъл - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=347381 ..
    Първо - че е написана на латиница..
    Второ - Нищо не се разбира какво искаш да кажеш..А и липсва описателно заглавие..
    Край и по този въпрос..

И само да добавя,че темата ти отново ще бъде заключена..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Re: АМАН БЕ!

Цитирай Първоначално написано от moonlitcandy
    Писна ми да заключвате теми на които дори няма отговори! Туй че на вас не ви изнася в тоя раздел не значи че аз ще я местя. А и като кажете :
    " мисля че тази тема не е за този раздел"... направооо !! МИ КАЖИ ЗА КОЙ МИСЛИШ ЧЕ Е БЕ КФО ЗАКЛЮЧВАШ ТЕМИ! Е ходете си на майната човек да не попита нещо...

Ми това е училище и приятели отивай в кофата като не искаш да ти заключват темите

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    [quote="moonlitcandy"]
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    И сега пак ще ти я заключат. Пу да те е яд.[/quoteДа ми я заключат. Неадекватни са.
    А ти мислиш ли се за адекватен/на ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Пука ми на черупката. Ако щете и у нас ме заключете. Половината форум не струва.

Re: АМАН БЕ!

Цитирай Първоначално написано от angel4eto100

Ми това е училище и приятели отивай в кофата като не искаш да ти заключват темите

искаш ли за ти кажа аз къде да отидеш?

[quote="SmilezZz"]
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    И сега пак ще ти я заключат. Пу да те е яд.[/quoteДа ми я заключат. Неадекватни са.
    А ти мислиш ли се за адекватен/на ?
    Идеята ми беше вместо да си правят труда да ми я заключват могат да ми обяснят защо и за къде е ... за кирилицата ок ама с това "тайъъ темичкъъЪъ не е зъъ тукъъ " ставате уникално банални

Мега фен
    Град
    <3
    Айде като не струва си намери нов форум.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си