Писна ми да заключвате теми на които дори няма отговори! Туй че на вас не ви изнася в тоя раздел не значи че аз ще я местя. А и като кажете :
" мисля че тази тема не е за този раздел"... направооо !! МИ КАЖИ ЗА КОЙ МИСЛИШ ЧЕ Е БЕ КФО ЗАКЛЮЧВАШ ТЕМИ! Е ходете си на майната човек да не попита нещо...![]()
[quote="WaterLilly"]И сега пак ще ти я заключат. Пу да те е яд.[/quote
Да ми я заключат. Неадекватни са.
И каква е целта на темата ти ?
Как въобще очакваш да държат някаква тема,например за гримовете в раздел "Училище и приятели"..Това няма нищо особено с този раздел..Логично е,нали ?
А и забравих да кажа,че ако темата има смисъл я преместват,а не я заключват..
Толкова по този въпрос..
Относно теми без отговор да бъдат заключени..
Тази тема въобще няма смисъл с този раздел - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=347326 ,а и няма никаква полза от нея..
Тази твоя тема също няма смисъл - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=347381 ..
Първо - че е написана на латиница..
Второ - Нищо не се разбира какво искаш да кажеш..А и липсва описателно заглавие..
Край и по този въпрос..
И само да добавя,че темата ти отново ще бъде заключена..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от moonlitcandy
Ми това е училище и приятели отивай в кофата като не искаш да ти заключват темите![]()
[quote="moonlitcandy"]А ти мислиш ли се за адекватен/на ?Първоначално написано от WaterLilly
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пука ми на черупката. Ако щете и у нас ме заключете. Половината форум не струва.
Първоначално написано от angel4eto100
искаш ли за ти кажа аз къде да отидеш?
[quote="SmilezZz"]Идеята ми беше вместо да си правят труда да ми я заключват могат да ми обяснят защо и за къде е ... за кирилицата ок ама с това "тайъъ темичкъъЪъ не е зъъ тукъъ " ставате уникално баналниПървоначално написано от moonlitcandy
Айде като не струва си намери нов форум.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.