- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да стана по - висок?
На 14г. съм, и съм 162~163см., тежа 65кг. ( преди 3месеца си счупих крака много зле и не мърдах, и качих доста.., но попринцип кокала си ми е тежак ), тренирам и играя като вратар, и точно затова искам да съм по - висок, е и не само заради това де... ее давайте съвети и ии хелп..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Започни да спортуваш,играй баскетбол...висене на лост![]()
волейбол,баскет...фитнес...а аболи..
Както казах, крака ми беше счупен, не мисля да го натоварвам с допълнителни спортове освен футбол, нещо като подскоци ли нц ???
И как мислите за 14г. колко треа си![]()
Почни да смъкваш тия кила, ходи на фитнес и се набирай на лост.. Един приятел който е няколко месеца по-малък от мен бяхме еднакво високи и той си купи лост в тях и почна да се набира всеки ден и след 1 година разликата ни е към 5-10 сантиметра .. Не вдигай само щанги, защото няма да станеш по-висок, ако пушиш спри цигарите и не пий алкохол..
И последния ти пост беше много дървен, счупил си крак и не искаш да го натоварваш с друго освен футбол? Еми волейбола и баскетбола се използват ръцете..
Свали килата и почни да се набираш!![]()
Ако ти е много на зор - хормон на разтежа.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
165-170Първоначално написано от Zaqkkk
![]()
Ми аз съм 12 и съм 163 см и тренирам волейбол, направи както казва mincheto! : )Първоначално написано от Zaqkkk
NESQUIK му е майката![]()
![]()
Хората са прекалено горди, за да бъдат себе си...
Неможеш,колкото е дал Господ толкова.![]()
![]()
![]()
Колко такива теми ще пуснете ...![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Изобщо не ти трябва да си висок!
После ако станеш 2 метра ще се вайкаш...
(Пък и съм чувал че от твойта височина се откривала хубава гледка към ...........)![]()
![]()
По време на инквизицията за такива като теб е имало доста хитри начини за "увеличаване на ръста". Интересно ще е някъде да го предлагат...
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Точно от фитнеса и от анаболите няма да има такъв ефект.Първоначално написано от mincheto
![]()
Иначе баскет,волейбол и лостове.![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Тва беше първото нещо, за което си помислих, когато прочетох заглавието на тематаПървоначално написано от tedak
Иначе другите са те посъветвали-баскет, волейбол..
Важното е да се харесваш, не да си дългуч! Тренирай каквото ти харесва и те кара да се чувстваш добре - ще изпиташ удовлетворение и между другото казва ти го 13-годишно момиче - момичетата си падат повече по мускулите, отколкото по сантиметрите, които в случая съмнявам се да имат толкова голямо значение! А за 5 - 10 см пък да не говорим...
Ако искаш да станеш по висок кажи да те поливат с shueps.Първоначално написано от Zaqkkk
![]()
:d :d
![]()
![]()
Ако искаш да станеш по висок кажи да те поливат с shueps.Първоначално написано от Zaqkkk
![]()
:d :d
![]()
![]()
не знам братче ама тази височина не е толкова зле за 14 години! ако искам може да пробваш с плуване и волейбол и не забравяй ЯЖ ПОВЕЧЕ NESQUIK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Защо си пуснал два поста, един след друг?
По-добре ЦЪКНИ ТУК и се регистрирай и попитай, там повечето от хората разбират и ще ти помогнат, защото тук само те ебават.
не знам братче ама тази височина не е толкова зле за 14 години! ако искаш може да пробваш с плуване и волейбол и не забравяй ЯЖ ПОВЕЧЕ NESQUIK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо пишете по 10 поста бее? С тоя NESQUIK не показвате колко сте забавни, а колко сте спряли!![]()
На височина си добре,но килограмите са ти в повече.
и аз ти казвам същото немога да ви разбера вас момчетата посвали малко килограми започни с бягане всеки ден ама късно вечер или рано сутрин защото някое момиче ... :-& нали разбираш. свали килограми бих казала че повечето момичета харесват слаби или средни момчета (аз харесвам високи и слаби но това е друга тема) помисли малко, ако трябва питай някого. :DПървоначално написано от Blondityy
+1 Яж зърнени закускиПървоначално написано от tedak
![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Ей почвате да ме дразните, като не можете да напишете нещо полезно - НЕ ПИШЕТЕ! Отивайте да си качвате мненията в ФЪН ФЪН ФЪН и не ебавайте момчето, не всеки е прекрасен! И вие не сте!!!Първоначално написано от xdennyx
Човека иска да попита, защото му е важно вие само спамите тъпотии.
![]()