Цитирай Първоначално написано от RalittyYy
Цитирай Първоначално написано от xxsunshinexx
да опушен грим е - smokey eyes . Мога да ти препоръчам на Maybelline ето тези сенки и има избор в цветовете така че ако не държиш толко на кафявото може и др да си земеш а може и 2 просто -
http://www.musingsofamuse.com/wp-con...ow-Quads-2.jpg ; а ако ти харесат сенките почваш от най-тъмния нюанс от най-доло и караш нагоре с по-светлите и се получава много красиво.И като гледам и веждите са пипани така че за тях молив или сенки ии да кажа само че първо се слагат сенките после изкуствените мигли ии разбира се спирала
Ааа аз със сигурност няма да хукна да си слагам изкуствени мигли Инече за сенките нещо като преливащо ли да е в смисъл ако са два цвята сенки първата част да е напримерно зелено и втората розово обаче там кадето свършва зеленото да сложиш малко розово ( да се смеси но съвсем леко да не се личи) и след това нагоре да си го продължиш с розово. Но аз тези цветове ги давам само за пример.

ми да сядаш и си експериментираш и гледай точно на границата м/у 2-та цвята да се сливат почти на тия комплекти дето ти ги показах даже са повече цветове и става много яко