Аз от американското кино вече гледам само ужаси, че азиатските са страшни .. ;д;д

Boys Before Flowers - както повечето преди мен споменаха. Много силно въздействащ филм, или поне при мен беше така! Изгледах го за 2-3 дена до колкото помня .. ;д
Prosecutor Princess - също много хубав, но недооценен! Много пъти ме е разплаквал.. И краят му мисля, че беше хубав.
Heartstrings - доста забавен на места, а и главната героиня ми е любимка. Хубав е и доста лятно настроение докарва, особено ако мразиш зимата, ще ти хареса !! ;д
You're beautiful - главните герои от по - горната драма участват.
Will it snow for christmas? - първите два епизода много ще ти харесат, третия ще ти се случи скучен и ще искаш да се откажеш .. може би. Поне така беше с мен, но го продължих и не съжалявам. Нататък историята се развива добре.
Playful kiss - комедия, романтика.. ;д ревливите моменти помня, че бяха малко. Момичето на места е дооооста глупаво, но пък е забавна.
Secret Garden - хубави герои.. малко фантазия има, но е в прекалено малко количество. Забавен е също така, но няма да се мине без сълзи.
Stars Falling From The Sky - така и не го довърших. Изглежда доста смешен, чувала съм доста добри отзиви за него.

Може да гледаш и Hana Kimi (2007) - не е корейски, а японски, но е много добър. Историята е доста интересна, актьорите също са хубави.