Цитирай Първоначално написано от asells Виж мнението
Оохх тез азиатци са страхотни... от както почнах да ги гледам не сам погледнала към Американското кино :Д ии така да там аз и мойте предложения...
1: BOYS BEFORE FLOWERS - първият ми корейски сериал.... страхотен няма да съжалявате
2: You Are Beautiful ... голям смях падна
3: Heartstrings .... музика, любов и страшно красиви главни герои
4: City Hunter .... Lee min hoo , има от всичко- екшън , романтика, комедия..
5:Playful kiss ... О Ха Ни и Бек Сънг Джо са страхотниии , любимата ми ТВ двойка
6: Cain and Abel ... много интересна драма... доста по различна от по-горните .... ии най-важното So Ji Sub !!
7 : Bad guy .... да си призная така и не го изгледах до край тоя сериал... някак си не ме грабна
8: Mary stayed out all night... много забавен сериал ....
9h my lady ... абе хубав е сериала изгледах го много бързо ама някак си идеята за по-стара мацка не ми допадна
10: Still merry me .... гледах го само заради Kim Bum
11: Goong ... приятен...
12ream high ... свеж с хубава музика, танци .... но нещо ми бяха дървени геройте, така и не се отпуснаха.
13:Personal taste ... - Le min Ho отново.... забавен и добре направен.. хареса ми много
14: Golden Bride .... хах гледах го когато нямах нищо за гледане :Д ... амии хубав беше горе долу :Д
15: Baker king Kim Tak Goo... в момента съм на него ... засега изглежда интересен...
16: Shut up flower boy band ... еее нее този ее супер готин особено Lee Hyun-Jae направо нямам търпение за следващите епизоди...
17 : Dream High 2... мисля че ще е по-добър от първия сезон .... но предстой да се види :Д
18: Lie to me .... някак си не ме грабна но го изгледах на инат с времето ми стана по-интересен :Д
19: Ojakgyo brothers... сладури...
20: Smile again .... много е готин...
21: 49 days ... замалко да го забравя ... супер сериалче изгледах го на един дъх
22: My girlfriends is a Gumiho .... амии гледах го заради No Min Hoo ... иначе е тъп (според мен )

хмм ако някой може да ми каже някои други сериалчета да гледам ,че в моментаа няма какво да правя ии се побърквам направоо...

А филми не сам гледала много но ето гии тези който са ми направили впечатление

1: Always (Only you )... много интересен с SO Ji SUB ...
2: 19... Супееерр филм !!! ама то к'фо да учакваш като в него е Т.О.Р.
3: Heaven's postman ... много интересен..
Имаа и ощее но немога да се сетя... :Д :Д
ако се зарибиш по историческите :
Sungkyunkwan Scandal - мн леко се гледа
warrior baek don soo - четах мн лоши мнения за него но все пак реших да пробвам и останах очарована

.................................................. .............

My Name Is Kim Sam Soon - романтична драма с hyun bin малко по старичак е но тр да се гледа
My Princess - също е преятен
I Need Romance - подобен е на секса и града