Миналата година се зарибих и засега не съм гледала много, защото нямам време, а като започна един корейски сериал ми става мания и макс за 3 дни трябва да съм го изгледала.
Princess Hours/ Goong - първия сериал, който гледах. Имаше драма, интриги, романтика, смешки ;д ... тотално откачена работа. Главната героиня участва в Coffee Prince, но не съм го гледала. 24 епизода са, любим ми е 16, най-вече заради началото, където са на плажа. Просто е страхотен момент! И песента, която е там, е любимата ми от целия саундтрак.
Full House - мнооого обичам главния актьор (Би Рейн). Той участва в Ninja Assassin, незнам дали някой го е гледал този филм. Това отново е една страхотна комедийка. Честно казано не помня много от нея и имам намерение скоро да преустановя гледането.
You're beautiful - Обичамобичамобичамобичамо бичамобичам! Горещо я препоръчвам на тези, които харесват музика, смях, любов.
Ииии Personal Taste - в момента го гледам. Дори сега чакам да се изтеглят 8 и 9 епизод. Засега имам добри впечатления. Забавен е. В началото главната героиня ми беше леко противна, но с всеки епизод се оправя все повече.
Накрая искам да кажа, че на всеки сериал съм се смяла адски много! Не блестят с невероятни житейски уроци или нещо подобно. Много хора биха ги сметнали за бози, но според мен са доста добър начин за разсейване и отмора.

Едит: Забравих да спомена оше един сериал. Той не е корейски, а тайвански, но също си заслужава. Devil beside you се казва. Няма го с бг превод, но толкова исках да го гледам, че реших от youtube с английски субтитри. После не съжалявах, че съм го гледала. Той е от същия вид - простички, забавни сериалчета.