ммм това е мойта тема... ...такам от къде да почна..
the woman who still wnats to marry-ами не се сещам много за него но помня че останах доволна от него..
goong s-това е римейк на goong..не продължение
the world within -голяма доза романтика бих казала ... тука за разлика от другите сериали играта на акт. е по-разчупена... от този сериал поне схванах как ги правят тея сапунки ... абе просто перфектен !
You're beautifull-ммм само мога да ти кажа,че ако не си го гледала изпускаш много...аз лично рядко ми се случва да се смея на тяхното кино тъй като корейците има странно разбиране за "комедия" ...но на тази много съм се смяла..
beethoven virus
coffee prince
Hero-различен като сюжет, много зарибява ... аз лично за 2 дена го изгледах...
A love to kill-ами не знам какво да кажа за него.. просто филма е тежък, перфектен е от всякъде... ако ти са гледа нещо сълзливо ;D то е сериала... е само края нещо според мене куца ама...
Take care of the young lady
Hello miss-еми оформило се е доста забавно сериалче.. трябва да се гледа
Hello my teacher- и това ко слагам към романти1ните комедии..гледа се на един дъх...
My girl-мисля че от него започна всичко... той беше първият ми кор. сериал .. страхотен е .. и към акт. игра и като сюжет е интересен... трябва да се гледа !
Personal Taste-ами него го гледах заради главния герой ... интересен и забавен... ама не мисля,че бих го повторила...
The snow queen-много силен и запомнящ се сериал ... задължително трябва да се гледа..
Oh! My lady-много интересен особенно с малката... просто няма такова лапе
ммм за сега за тея се сещам
толкова съм минала,че имам чувството че всичко тяхно съм изгледала

само те предупреждавам,че след 4-5-я сериал няма да искаш да погледнеш нещо друго... много зарибяват

между другото трябва да видиш азиатското кино като цяло .... смисъл и в японското има доста какво да се гледа.. тайванското също е интересно.... за китайските сериалчета още нищо не знам ... :P
Абе ако излгедаш тези които съм изброила..предполагам ще останеш доволна..