- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На какво се дължи
Масторбирам всеки ден но напоследак като сваршвам и мн малко сперма изхварлям може ли да е заболяване или е защото масторбирам всеки ден![]()
![]()
Защото мастОрбираш всеки ден е.Първоначално написано от ivanovww
Вместо да мастУрбираш всеки ден - седни и си научи уроците по БЕЛПървоначално написано от ivanovww
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
остави кучето да спи
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
а смислен отговор някои ще ми даде ли
може и от годините да е....на колко си ? щото ако си на 12-13 нема как по повече![]()
Казаха ти- спри да лъскаш толкова, колко по- смислен отговор искаш?Първоначално написано от ivanovww
16Първоначално написано от Rounder
Не мастОрбирайтолкова често
![]()
![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Мастурбираш всеки ден, не за друго. Ограничавай мастурбацията през ден - два или три, и ще видиш резултата.
Сперматогеназата или образуването на сперматозоиди е постоянен процес но не и толкова бърз демек - колкото по-малък е периода от една еякулация до друга толкова по-малко ще е и отделената сперма.Първоначално написано от Lucho
Понеделник Гърди Вторник Рамо Курви И Културизъм само
Май думата идва от турбинаПървоначално написано от SmilezZz
.А по темата мисля че не е нормално ,6тото аз съм на 14 и го правя почти всеки ден(не съм маниак),а дори веднъж пробвах два пъти и пак ми излезе и то доста.Вярно беше малко водниста ама излезе.
Заключителен отговор :
СПРИ ЕДНА СЕДМИЦА И СЛЕД ТОВА ЩЕ ПРЪСКАШ КАТО КРАВА!![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?