- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- можеш ли да се пристрастиш..
Ми ако ти хареса? Ще искаш пак
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
30 сантиметрова. Хората си ги пъхат в носа за кеф.Първоначално написано от danibebi
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Зависи от самия човек. Някои хора започнат ли веднъж, не спират. Продължават и продължават. А други - не.
не мисля че можеш да се престатиш от един път но все пак зависи от човека, аз лично съм пробвала но не мисля да повторям
НЕ е сигурно ,че ще и хареса. Иначе си прав/а.Първоначално написано от bbbrs
Интересно как всиички имате приятели,дето първо уж само да пробват,а сега вече изнасят телевизори и компютри от тях..Аз пък имам приятели,дето чат-пат взимат,аз също съм взимала,и въобще не зависи от това дали ще ти хареса или не..Покрай баловете сигурно седмица и нещо не се спряхме,не е за хвалба,обаче пък от тогава не ми се е приисквало,така че според мен е по-скоро на настроения..
Зависи си и какво решиш да взимаш де.. (:
не, аз пробвах веднж преди 2 години, но няма да се повтори, твърдо против наркотици от всякакъв тип съм.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
хората са прекалено слаби за наркотиците. ако дръпнеш черта в червило ялта или ескейп определено си заслужава, но ако после ще ходиш в молчето няма смисъл. независимо от мнението на другите ти ще пробваш защото е модерно
WE ARE NOT ANGELS!
попрнцип от амфетамина в бг и от 3 чувала няма да се пристастиш . Може да те изкефи да имаш пауара който ще ти даде това и да се ЗАБИРИШ . Но да се пристрастиш ... не .
прочетох само 1 смислен комент по - горе . Всичко идва от психиката !
за кое по-точно е прав/а?Първоначално написано от mincheto
хем не може да пише грамотно (направо трагедия!), хем пише глупости
абе мани, хем друсат и размирват наляво и надясно, хем нямат реална представа за нещата...поинтересувайте се малкоПървоначално написано от Shmahao
![]()
иначе съм съгласен с Lifash
И от 3 не се пристрастяваш. От една пък хептен. Да пробваш може. Но след това всичко зависи от теб колко пъти още "ще пробваш"![]()
Тук 90% ,които са писали, дори не са пробвали,но са големи разбирачи![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
абеее ако джама в БГ беше истенски щеше да има доста повече измрели .
За ПРИСТРАСТЯВАНЕ няма кво да говориме . То всичко е от психиката както е казано по-горе . Аз съм пристрастена съм шоколад , кафе , цигари ... щото съм така настроена психически вече . Ама ако спра шоколада обаче няма за изпазна във физическа абстиненция , а във психическа , която не е и по-хубава реално погледнато . От амфетамина (т.н на жаргон - джам) може лесно да се достигне до т.н амфетаминова депресия . Това значи , че след като попаднеш под зарибявката* но джама, която при някои идва доста лесно и когато го спреш след дълъг маратон от 2-3 месеца прим. и вече това което ще ти даде джама а именно - енергия , ентусиазcъм, бодрост , креативност в идеите които ще ти идват , изчезне на тяхно място ще се появи - депресия , як непукизъм към всичко, света ще ти се стори доста тъпо място .. кофти филм казано по нашенски . Тогава може пак да се подхванеш на линията . Разбираш ли ? Психиката ти свиква с нещо и когато спеш да и го даваш тя се чувства зле , докато не го получи пак и така се вкарваш в тунелите на собственото си съзнание . ;]
не е готина работа има къде- къде по хубави на наркотици от джама . Неговото предназначение е за партита ... и бих споменала например... амфетаминовата концентрация ахаха ама ше спирав до тук че ... нее е добре .
Бъди любител не редовен потребител и сичко е ок .
*зарибявка - лесно се заиграваш , НЕ пристрастяваш (на физично ниво).
който търси - намира . ^^
и кво ? толкоз ли няма да можеш да живееш без тази линийка ?
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Моя савет е по-добре недеи се занимава с такива неща.. Ненавиждам наркомани! Ако искаш нещо хубаво що годе ефтинко и което да ти прави кеф земи си една хубава глава от една зелена мара и се напафкаи стабилно и нямаш грижи![]()
Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)
Е да се пристрастиш не.Поне аз така мисля де,не съм пробвала и не мога да ти кажа точно.Според мен все пак ако веднъж пробваш и ти хареса,ще искаш да повториш и вече ..
Споко, даже и 1кг. да изшмъркаш няма да се пристрастиш...
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
+1 Ама щом питаш има ли пристрастяване със сигурност имаш огромно желание да опиташ и ще го направиш..Преди това те съветвам обаче,хубаво да прочетеш из нета за наркотиците../П.П. Чуй БТР-Спасение/ Лапешка работа..Не са шега работа наркотиците..Моя съвет: Не започвайте,това е най-безсмисленият начин да загубиш живота си,защото отърване няма..Първоначално написано от ibojilow
![]()
![]()
П.П. "ibojilow" с тебе много еднакво мислим,бе![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
![]()
Момиче,какво става с теб - наркотици, секс с познати и непознати?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...