- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Връх ''Мусала''
Така....с едни фр сме решили да изкачваме връх Мусала,но пътя бил дълъг...Един човек ми каза че ще трябва да нощуваме..Вярно ли е?
Някои ако е ходим да даде ПОДРОБНОСТИ,моля....![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Не. Ходенето от последната станция на лифта до Мусала е към 3-4 часа, зависи как ходите...
I ain't afraid to die.
I ain't no fortunate one
But I'm proud of what I've done.
Hardships, I've seen some
I ain't a coward I don't turn and run
I don't turn and run!!!
Кога ще ходите? Искам и аз да дойда! Пиши ми!
Ако тръгнете пеша от Боровец, сигурно ще замръкнете.
Но си има лифт за тази цел.
Аз като ходих лифта затваряше супер рано, нещо от сорта на 16:30 и обратния път беше на бегом![]()
Но това беше преди 10 години.
пробвайте Вихрен.. по-мазохистичен е според мен, особено от Банско
За Мусала, ако слезете на поседната спирка, нямате грижи.
Не знам защо, но като прочетох заглавието или по - точно за връх Мусала и направих асоциация с връх Еверест и ето такава физиономия -.
Не мога да ти помогна по темата, но мога да ти пожелая едно приятно изкарване . Успех .
П.с: Как ми се ходи и на мене.![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Айде да се съберем една походна групичкаПървоначално написано от hgfh
![]()
Отдавна не съм изкачвал планина пеша.. Ама сега мотора като е на профилактика...
ACϟDC
Аз пък въобще не съм ходила на планина ,жалко за което .Първоначално написано от FlashMX
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Еми айде бе!! От къде си?Първоначално написано от hgfh
ACϟDC
^Плевен.![]()
Аз съм съгласна.![]()
![]()
хихи и аз съм от ПлевенПървоначално написано от hgfh
![]()
Плевен малко сме разделечениПървоначално написано от hgfh
![]()
ACϟDC
Тука във Велинград бол от планини![]()
Най-високия преход който съм правил е бил пеша до Сюткя..
За кога го планувате това изкачване?
оо да,раничко си затваря лифта и доста рано трябва да тръгнете от боровец и по лифтоветеПървоначално написано от PainMonopoly
не се изказвай неподготвен,прасе