.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
  1. #1

    Регистриран на
    Jun 2008
    Град
    TaM..
    Мнения
    636

    Аргинин,креатин,геинър?

    Та въпроса ми е може ли да се вземат едновременно ? Чудно ми е дали някой би "бухнал" при приема им . Ако има някой по-запознати , ще съм Ви много благодарен.
    П.С Според мен ефект ще има , но за месец и после пак ще се нормализират нещата , т.е не е ли подходящо за "гъзариика " по морето.Лично аз си карам само на креатин и аминокиселини , ала във фитнеса има момчета дето ще бачкат по морето и зимат и трите нещица.

  2. #2
    Аватара на ibojilow
    Регистриран на
    Mar 2010
    Град
    София
    Мнения
    375
    Аз лично не мога да ти отговоря, но ще ти дам ТОЗИ ЛИНК , да попиташ тук хора който си разбират от работата, а не тук да ти пишат компютърните " Body Builders "
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

  3. #3
    Аватара на LuxurySk0B
    Регистриран на
    Aug 2009
    Град
    Plovdiv
    Мнения
    705
    яко ще се получи и сиг ще задържиш нещо
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

  4. #4
    Точно тази комбинация съм приемал около месец.
    Креатина (ако е монохидрат) ти дава сила и сътветно задържа вода в тялото което води до -> повече сила ,повече килограми дигаш,повече килограми -> повече растеж,отделно водата те понадува и качваш килограми за кратко време.
    Аргинина - Това си е чудо направо.Ходиш напомпан цял ден,все едно си излязал от залата току що.Отделно ефект -> дава сила,помага за транспортирането на важни вещества до мускулите.
    Гейнър - То си е ясно кво прави

    Аз бях включил и BCAA препоръчвам ги и на теб.Това са амино които помогат на мускула да се възтанови след тежка тренировка,каквато се предполага ,че ще бъде при приема на горните 3 вещества.Така вместо мускула ти да се въстанови за 24-36 часа ,се въстановява за 4-5 и почва да расте веднага след това!
    Това е от мен дано бях полезен.

  5. #5

    Регистриран на
    Jun 2008
    Град
    TaM..
    Мнения
    636
    БЦА приемах около 1 месец ,ама един по - навътре в нещата ме посъветва да започна с Анаболик амино и ся съм на тях .А иначе , Иване , може ли да качиш снимка преди тая програма и след нея / ако ти се занимава де /. Просто мисълта ,че за 100 лв ще се напомпаш за лятото ми се струва ,някакси г/д добра , при положение че няма да зимаш онея матрици по 150 и кусур кинта ,дето не се знае какво ти правят на черния дроб.

  6. #6
    Няма абсолютно никакъв проблем да ги взимаш наведнъж
    От монохидрата ше задържаш вода и ще изглеждаш по-пухкав, когато отиде и по лицето става кофти не става баш за гъзарене... От гейнър не виждам смисъл излиза много скъпо, можеш да вземеш качествен протеин и да набиваш ориз и картофи, ако няма възможност тогава.

    Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си