.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на RalittyYy

Как Се прави този Грим... СПЕШНО МИ ТРЯБВА СЪВЕТ

Здравейте извинявам се предварително ако има нещо, но просто имам спешна нужда да науча как се прави този грим http://stiripeblog.files.wordpress.c...inna-nud-3.jpg Мерси предварително или за по - да съм ясна ме интересува грима на Инна от клипа и 10 минути.. Мерсе предварително..

Ето ти клипче на нещо подобно - http://www.youtube.com/watch?v=018cBt22Vfk

Първо слагаш фон дьо тен, после руж, изкуствени мигли, фдт на устните.. кафеви сенки и са и подчертали веждите. На мен ми се струва лесно

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Това не е ли опушен грим?
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от AItOo0
    Първо слагаш фон дьо тен, после руж, изкуствени мигли, фдт на устните.. кафеви сенки и са и подчертали веждите. На мен ми се струва лесно
    ти добре ли си, първи фон дьо тен на устните wtf там изобщо не е така , второ - кафеви сенки

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    И соперд мен е опушен грим в кафеви тонове

Еми то е червило, ама с телесен цвят.. И да кафеви са сенките

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от magince
    Цитирай Първоначално написано от AItOo0
    ти добре ли си, първи фон дьо тен на устните wtf там изобщо не е така , второ - кафеви сенки
    Повечето професионални гримьори слагат фдт на устните - така червилото/гланца е по-издръжливо, а и спомага за придаването на цвят близък до телесния. (ако това е идеята на грима)

anonymous708973
    Guest
    Точно това е идеята, затова, magince, не говори, без да си подготвена!

Използвай повечко черни и кафяви сенки Фон-дьо-тен и руж

Мерси на всички, но аз повече се интересувам за очите.. за грима на очите защото аз фон-дьо тен мн не обичам да използвам защото кожата ми почва да ме сърби и за това се интересувам повече от грима на очите

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Не е просто кафяви сенки .. Това е опушен грим в кафяви и черни тонове както казаха някои .. Има и черен молив или очна линия за подчертаване на очите .. :P Клипчето, което е пуснала Flopper е нещо подобно .. :P
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Съученичка се носи така-Опушен грим в кафяво.Много отваря светли очи
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

да опушен грим е - smokey eyes . Мога да ти препоръчам на Maybelline ето тези сенки и има избор в цветовете така че ако не държиш толко на кафявото може и др да си земеш а може и 2 просто -
    http://www.musingsofamuse.com/wp-con...ow-Quads-2.jpg ; а ако ти харесат сенките почваш от най-тъмния нюанс от най-доло и караш нагоре с по-светлите и се получава много красиво.И като гледам и веждите са пипани така че за тях молив или сенки ии да кажа само че първо се слагат сенките после изкуствените мигли ии разбира се спирала

♥ And as we lie beneath the stars we rеalize how small we are ♥

Цитирай Първоначално написано от xxsunshinexx
    да опушен грим е - smokey eyes . Мога да ти препоръчам на Maybelline ето тези сенки и има избор в цветовете така че ако не държиш толко на кафявото може и др да си земеш а може и 2 просто -
    http://www.musingsofamuse.com/wp-con...ow-Quads-2.jpg ; а ако ти харесат сенките почваш от най-тъмния нюанс от най-доло и караш нагоре с по-светлите и се получава много красиво.И като гледам и веждите са пипани така че за тях молив или сенки ии да кажа само че първо се слагат сенките после изкуствените мигли ии разбира се спирала
    Ааа аз със сигурност няма да хукна да си слагам изкуствени мигли Инече за сенките нещо като преливащо ли да е в смисъл ако са два цвята сенки първата част да е напримерно зелено и втората розово обаче там кадето свършва зеленото да сложиш малко розово ( да се смеси но съвсем леко да не се личи) и след това нагоре да си го продължиш с розово. Но аз тези цветове ги давам само за пример.

Цитирай Първоначално написано от RalittyYy
    Цитирай Първоначално написано от xxsunshinexx
    Ааа аз със сигурност няма да хукна да си слагам изкуствени мигли Инече за сенките нещо като преливащо ли да е в смисъл ако са два цвята сенки първата част да е напримерно зелено и втората розово обаче там кадето свършва зеленото да сложиш малко розово ( да се смеси но съвсем леко да не се личи) и след това нагоре да си го продължиш с розово. Но аз тези цветове ги давам само за пример.

ми да сядаш и си експериментираш и гледай точно на границата м/у 2-та цвята да се сливат почти на тия комплекти дето ти ги показах даже са повече цветове и става много яко

♥ And as we lie beneath the stars we rеalize how small we are ♥

Аз искам да попитам на черни очи кои нюанси отиват най-много ?

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Аз искам да попитам на черни очи кои нюанси отиват най-много ?
    Ами аз мисла, че отиват тъмните и най вече така черния защото така подчертава окотот те и става мн готино Поне лично на мен ми харесва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си