- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как Се прави този Грим... СПЕШНО МИ ТРЯБВА СЪВЕТ
Здравейте извинявам се предварително ако има нещо, но просто имам спешна нужда да науча как се прави този грим http://stiripeblog.files.wordpress.c...inna-nud-3.jpg Мерси предварително или за по - да съм ясна ме интересува грима на Инна от клипа и 10 минути.. Мерсе предварително..![]()
![]()
Ето ти клипче на нещо подобно - http://www.youtube.com/watch?v=018cBt22Vfk
![]()
Първо слагаш фон дьо тен, после руж, изкуствени мигли, фдт на устните.. кафеви сенки и са и подчертали веждите. На мен ми се струва лесно![]()
Това не е ли опушен грим?![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
ти добре ли си, първи фон дьо тен на устните wtf там изобщо не е такаПървоначално написано от AItOo0
, второ - кафеви сенки
![]()
![]()
Повечето професионални гримьори слагат фдт на устните - така червилото/гланца е по-издръжливо, а и спомага за придаването на цвят близък до телесния. (ако това е идеята на грима)Първоначално написано от magince
Точно това е идеята, затова, magince, не говори, без да си подготвена!
Използвай повечко черни и кафяви сенкиФон-дьо-тен и руж
![]()
Мерси на всички, но аз повече се интересувам за очите.. за грима на очите защото аз фон-дьо тен мн не обичам да използвам защото кожата ми почва да ме сърбии за това се интересувам повече от грима на очите
![]()
Не е просто кафяви сенки .. Това е опушен грим в кафяви и черни тонове както казаха някои .. Има и черен молив или очна линия за подчертаване на очите .. :P Клипчето, което е пуснала Flopper е нещо подобно .. :P
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Съученичка се носи така-Опушен грим в кафяво.Много отваря светли очи![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
да опушен грим е - smokey eyes . Мога да ти препоръчам на Maybelline ето тези сенки и има избор в цветовете така че ако не държиш толко на кафявото може и др да си земеш а може и 2 просто -
http://www.musingsofamuse.com/wp-con...ow-Quads-2.jpg ; а ако ти харесат сенките почваш от най-тъмния нюанс от най-доло и караш нагоре с по-светлите и се получава много красиво.И като гледам и веждите са пипани така че за тях молив или сенки ии да кажа само че първо се слагат сенките после изкуствените мигли ии разбира се спирала![]()
![]()
![]()
Ааа аз със сигурност няма да хукна да си слагам изкуствени миглиПървоначално написано от xxsunshinexx
Инече за сенките нещо като преливащо ли да е в смисъл ако са два цвята сенки първата част да е напримерно зелено и втората розово обаче там кадето свършва зеленото да сложиш малко розово ( да се смеси но съвсем леко да не се личи) и след това нагоре да си го продължиш с розово. Но аз тези цветове ги давам само за пример.
![]()
Аз искам да попитам на черни очи кои нюанси отиват най-много ?
Ами аз мисла, че отиват тъмните и най вече така черния защото така подчертава окотот те и става мн готиноПървоначално написано от justonegirlwithonehope
Поне лично на мен ми харесва...
![]()