.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Нередовен стомах

Значи имам адски странен стомах . Незнам на какво се дължи - притеснение , стрес ... , ноо сутрин ставам , върша си работата и вече до толкова съм се панирал , че като излезна ще ми се доходи пак , че съм подготвен с тоалетна хартия в джоба . Та най-кофтито става 20 мин преди да излезна нанякъде - дискотека , събиране ... и пак ми се дохожда ... Имал съм случай да го стискам едвам едвам ... да се прибирам от различни места за да го пусна ... много често имам "рядко щастие" ... Подут ми е корема ...

Ако някой има опит и е изпробвал ИМОДИУМ или някое друго хапченце за подобряване функцията на стомаха да пишат Благодарско

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    храната? Също може да е фактор ;] иначе за дискотека да се притесняваш-съмнявам се!

Иначе имодиум да,ама иди на лекар да ти изпише нещо с по-продължителен ефект..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Пробва ли с "Активия" приятелката ми също беше с подут и нередовен стомах, яде 14 дена редовно активия и сега е в отлично здраве

Един път ми нямаше нищо на стомаха, пробвах Активия и след около половин час ме заболя корема..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Един път ми нямаше нищо на стомаха, пробвах Активия и след около половин час ме заболя корема..

иначе активията е кофти
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Лекар.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Купи си хранителни добавки, които възстановяват микрочревната флора. Биотикс мисля, че се казваше. Ако не помогне, то поне няма да навреди.

Ядох 2 месеца активиа нон-стоп. Не ми помогна

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick

иначе активията е кофти
    Не се ебавам

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Симптомите много ми напомнят на колит. Има над 80 вида колит, протичащи по-различни начини.

Аз също имам и е лекуван в продължение на месеци/ години и сега пак се пазя.

От къде си? Трябва ти гастроентеролог, но, ако си от София, мога да ти кажа точните хора...

Не пий Имодиум. Имодиум е временно решение (ден-два) и не може да се пие нон-стоп. Да не говорим, че, ако наистина е колит, и имаш газове, газовете в комбинация с Имодиума могат да ти навлекат такава хубава перфорация, че и в спешното може да не те спасят.

Град
    във филма ..
    Почти като теб съм.. обаче става, когато ходя само на даскало

Who's next!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си