Много е тъпо,че си озаглавил/а темата 'Роми' ! Какво е това уважително отношение,бе?! Ромите са в Рим,не тук. Тук са само МАНГАЛИ! Дори и цигани не заслужават да се наречат.И най-жалкото е,че наистина не ни пука,защото се успокояваме 'няма да ми се случи' или 'нека се опитат да ми направят нещо пък ще видят'. Също така тъпото е,че те се увеличават ужасно бързо,скоро ще бъдат и повече от българите.И другото нещо,нещото,което седи в основата на нещата е това,че не сме единни,как ако кажеш нещо на един циганин вика цялата махала и те убиват по толкова спокоен,безчувствен и ужасен начин,докато ние просто казваме едно 'моите съболезнования' и забравяме всяко поредно жестоко убийство,клане,сякаш не се отнася за нас а за някоя муха.. Можем да се спасим единствено,когато станем единни..аз не знам какво стана с онова момче от Овча Купел 2,където го убили с брадви,сега трябваше цял Овча Купел да се вдигне,дори и от други квартали,да убият виновника или виновниците и да видим дали пак ще се опитат да направят нещо подобно,ама ето на..само едни листовки за протести няма да върнат момчето..