- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права коса
Здравейте :P искам да ви попитам има ли някакъв начин косата ми да е наистина права и то за по дълго искам нещо такова http://www.krasiva-kosa.com/images/b...lips_big_1.jpg давайте идейки как да стане защото моята се изправя но не напълно ... :S
Еми за да постигнеш хубава права коса трябва да имаш много добра преса или пък сешоар .. Но ако не стане .. то професионалист можеш да посетиш и 100 процента той/тя ще ти помогне ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
мм да но немога всеки ден да ходя при специалист искам нещо което ще мога да правя всеки ден с ефект :P
Съдбата помага на смелите !
ам Callisto мога ли да те попитам каква е естествената ти коса без да й правиш нищо ?
На плавни къдрици от баща ми. Нещо подобно: http://channelfit.fooyoh.com/fitness...air-cut-11.jpgПървоначално написано от jo0zy
имаш уникална косаа ,, ама така ли ти стои смисъл ся правила ли си и нещо на тая снимка ?
м/д аз подочух нещо че преди да се изправиш се слагало нещо на косата ,но и така не разбрах какво?!!![]()
За кристалите ли говориш?Първоначално написано от vivchu
![]()
Отностно правата коса.. Щом искаш косата да ти е права отиди на трайно изправяне.. Една моя приятелка си изправи косата трайно и каза ,че е много доволна.. Косата си и е права и всичко си е нормално..
П.С. Косата ще ти е права докато не я подстрижеш..![]()
Само дадох идея..Тя ако я одобри ще прочете за това дали е вредно и ще потърси повече информация.. Казах ,че една моя приятелка го е направила аз незнам за подробностите..Първоначално написано от Callisto
^ е колко да е вредно, то е все едно и също дали ще се изправя примерно 6 месеца всеки ден или ще се изправи трайно, а може и да греша.. изправяла съм си само бритона трайно и не се увреди
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
RememberxMe мм да мерси за идейкатаще проуча нещата :P а знаете ли някакви продукти косата ми да издърза повече време :P
Лично моята коса я изправям и не мърда докато не се изкъпя, но според мен много зависи от прическата (аз съм с коса до раменете на черта, без етажи). И все пак ще кажа какво правя: първо като се изкъпя НИКОГА не реша косата си докато е мокра, това е едно от най-вредните неща за косата. Чак когато е изсъхнала поне 60-70% я реша. Второ почти никога не я суша със сешоар, защото след него косата ми е доста по-груба и на вид и на пипане, а и тя и без това си е суха, та с него още по-зле...Трето докато косата ми е още влажна слагам това:
После като я изправя косата ми е мекичка и хубава, и не мърда докато не я изкъпя (през 2 дни я мия). Не съм споменавала, че винаги ползвам балсами и маски, ама то това се подразбира. И от пресата естествено си зависи, с преса от 20 лв. не може да се очаква ефект като с преса от 120 лв. примерно (моята не е толкова скъпа естествено де) И това е общо взето...
Трайното изправяне стои добре само на хора с гъста коса. Ако имаш рядка коса не ти го препоръчвам, защото става много зализано.![]()
Абе хайде стига си преувеличавала! ''Уникално вредно''. Хаха,ти какво мислиш,че като си прави обем,пръска си косата с разни уникално вредни химикали и си я изправя всеки ден това не е вредно ли?! пф..Първоначално написано от Callisto
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Първоначално написано от RememberxMe
май нещ0 такова!?![]()
![]()
![]()
![]()
абе тва.. за трайното испраяне къде тряя се отиди че не съм запозната с тва?!![]()
![]()
![]()
![]()
и колко струва горе-долу трайното изправяне и колко време седи ?
Undying Много ти благодаря за подробния ти отговор :P (hug) само искам да те питам това на loreal на каква цена и навсякъде ли го има ?|| а то и аз незнам къде да хода
![]()