.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    България

От 2 години вече е така...?! Моля ви за съвети... плс!!!

Абе какво да направя?! И аз вече се чудя: Имам мензис вече от почти 2 години. Чела съм, че до 2 години трява да се нормализира, а пък моя все още не се е нормализирал. Аз съм все още на 14 де (само добавям). Мисля, че ако отида на лекар ще ми дадат хапчета да пия и по този начин да ми се нормализира. Майка ми обаче е против това да отида на лекар и да ми дадат хапчета. Е, както и да е. Та въпроса ми е, ако на някой от вас ви е по същия начин, искам да ми каже какво е направил. Чакам отговори
    АЗ предпочитам да си живея живота така както на мен ми харесва, а не така както ДРУГИТЕ искат!

{ LoVe YoUUUuuuuu :* }

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ами... какво да прайш... ще изчакаш да се нормализира. Какво друго?
    А и то пише, че ТРЯБВА, но всеки организъм е различен и по-различен начин се развива. Споко! Изчакай и той сам ще се оправи. Няма смисъл да ходиш да ти дават хапчета... има време още докато стигнеш до хапчетата ;д
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Здравей!Аз съм на 16 години и от 3 години имам цикъл...В началото ми беше редовен,а сега е нещо ужасно Идва ми,след седмица пак...Друг път през 10-20 дена,абе много ми е нередовен,но на мен не ми пука

Ще се нормализира! Няма за какво да се притесняваш,както споменаха по-нагоре,всеки организъм е различен и се развива различно.Майка ти е права-по-добре да не пиеш такива хапчета,защото са бъкани с хормони.

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    Ще се нормализира! Няма за какво да се притесняваш,както споменаха по-нагоре,всеки организъм е различен и се развива различно.Майка ти е права-по-добре да не пиеш такива хапчета,защото са бъкани с хормони.
    +1
    I Love Justin Bieber

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от Sunny95
    +1
    +2. Няма място за притеснение Просто бъди търпелива, колкото и да е гадно.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    И при мен не е кой знае колко нормализиран. Спосо, ще се оправи всичко! Всяко нещо с времето си!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Не е казано, че като отидеш на лекар непременно ще ти изпише хапчета. Нищо не пречи да те прегледа някой, който разбира, а пък ти (и майка ти) после ще прецените дали да приемете съвета или не.

Дори да ти изпишат хапчета, никой не може да те задължи да ги вземаш, това е възможно най-глупавия довод да не отидеш на лекар!

Re: От 2 години вече е така...?! Моля ви за съвети... плс!!!

Цитирай Първоначално написано от pufsss2
    Абе какво да направя?! И аз вече се чудя: Имам мензис вече от почти 2 години. Чела съм, че до 2 години трява да се нормализира, а пък моя все още не се е нормализирал. Аз съм все още на 14 де (само добавям). Мисля, че ако отида на лекар ще ми дадат хапчета да пия и по този начин да ми се нормализира. Майка ми обаче е против това да отида на лекар и да ми дадат хапчета. Е, както и да е. Та въпроса ми е, ако на някой от вас ви е по същия начин, искам да ми каже какво е направил. Чакам отговори
    и аз съм на 14 с октомври някъде правя 2 години и аз доскоро знаех, че са две години до нормалзирането, майка ми наскоро е чела, че са до 3 години

Цитирай Първоначално написано от raduna
    Не е казано, че като отидеш на лекар непременно ще ти изпише хапчета. Нищо не пречи да те прегледа някой, който разбира, а пък ти (и майка ти) после ще прецените дали да приемете съвета или не.

Дори да ти изпишат хапчета, никой не може да те задължи да ги вземаш, това е възможно най-глупавия довод да не отидеш на лекар!
    абсолютно!

Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    +1
    +3
    Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!

Цитирай Първоначално написано от MrBeaN
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    +1
    +3
    +4

При всеки организъм е различно. До първите няколко години трябва да се нормализира. Няма точно определен период. В началото всички са така. Няма причина да се притесняваш. Постепенно ще се нормализира. СПОКО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си