.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

тренировки,аминокиселини,р ежим на хранене

Здравете!От утре започвам да ходя на фитнес и искам да питам дали аминокиселините ще са ми полезни?Знам,че те се пият когато се спортува активно..Ако може да ми кажете за тях,по колко на ден се пият ,преди или след тренировка.Изобщо дали има определени часове ,в които трябва да се приемат.Другия ми въпрос е за тези,които ходят на фитнес, имате ли режим на хранене и какъв е той?Храните ли се след 19 часа,ограничсвате ли се в яденето?Може ли да се постигне ефект от фитнеса ,ако не се ограничаваш толкова в яденето?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    София
    Еми ако искаш да качваш маса е хубаво да си вземеш хубав Geiner от мястото където си го купиш ще ти обяснят как да го приемаш .. Яж варени картофи, не пържени, яж още така ориз, яйца, риба, бяло месо и макаронени изделия .. Не пий кола и такива глупости ( газирано ) защото само ти подуват корема, а ползата е нулева.. Работи за всички мускулни групи, а не да наблягаш например само за ръце.. И все пак напиши какви са целите ти да качиш или да свалиш ? Храненето трябва да ти е повече пъти, но в по малко количество .. Не яж мазни храни и Junk Food .. Чипсове, пици, дюнери ..
    Ходи през ден на фитнес за да могат да си почиват мускулите и това е общо взето, ако има нещо питай. .
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Аминокиселините са за хора, които спортуват активно и нямат достатъчно време за възтановяване. Ако си решила да ставаш културистка ще ти помогнат, но иначе едва ли има смисъл да си даваш парите. Вкарай си парите в правилно хранене, тренирай добре и си почивай и ще имаш резултатите които искаш

ПП: Ограничаването на яденето няма да ти помогне ако искаш да имаш стегнато тяло. Стига да не се тъпчеш, по-важното е какво ядеш, а не колко...

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    http://www.bb-team.org/week-topics/i...#axzz0tG8YWfvp

Може би ще ти е полезно да прочетеш

Град
    Plovdiv
    Аминокиселините се пият 3х3 3 преди трен , 3 след трен и 3 след някое хранене ,а в нетренировъчен ден след всяко основно хранене по 3
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Благодаря на всички за съветите,значи аминокиселините не са за мен.Щеше да е добре да приемам някакви добавки за да не съм като убита като ходя на фитнес.Пила съм Л-карнитин може би той е по-подходящия?Мисля да ходя на фитнес 2,3 пъти седмично,а през другите дни в седмицата да правя упражнения.Ще има ли ефект според вас?Чела съм ,че не е добре всеки ден да се натоварва човек с фитнес и упражнения и започнах да правя упражнения през ден,сега добавям и фитнес.Мислътла ми е така ли е както си мисля,всеки ден ли трябва да се натоварва тялото за да има ефект или най-добре през ден?

свършват.

Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Еми ако искаш да качваш маса е хубаво да си вземеш хубав Geiner от мястото където си го купиш ще ти обяснят как да го приемаш .. Яж варени картофи, не пържени, яж още така ориз, яйца, риба, бяло месо и макаронени изделия .. Не пий кола и такива глупости ( газирано ) защото само ти подуват корема, а ползата е нулева.. Работи за всички мускулни групи, а не да наблягаш например само за ръце.. И все пак напиши какви са целите ти да качиш или да свалиш ? Храненето трябва да ти е повече пъти, но в по малко количество .. Не яж мазни храни и Junk Food .. Чипсове, пици, дюнери ..
    Ходи през ден на фитнес за да могат да си почиват мускулите и това е общо взето, ако има нещо питай. .
    Значи целта ми е малко да сваля килца и да стегна и оформя тялото,най-вече коремната област ми е проблем и знам че там най-трудно се топят мазнини и най-трудно се стягат мускулите...Мисля че ми трябват кардио упражнения и повечко за корем Друг въпрос по кое време е най-добре да се ходи на фитнес,по обяд добре ли е (скоро след като си се събудил)

свършват.

Град
    София
    ^ Значи, щом целта ти е да свалиш малко килограмите си се насочила правилно с кардио..
    Иначе хубаво време за фитнес, ти ще си избереш, сутрин е хубаво да, като се наспиш и да отидеш, ще си отпочинала..
    Можеш да си вземеш и L-Carnitine за по-бързи резултати.
    Прочети тази тема --> http://www.bb-team.org/articles/1039/#axzz0tLMo5nc4

^ Значи, щом целта ти е да свалиш малко килограмите си се насочила правилно с кардио..
    Иначе хубаво време за фитнес, ти ще си избереш, сутрин е хубаво да, като се наспиш и да отидеш, ще си отпочинала..
    Можеш да си вземеш и L-Carnitine за по-бързи резултати.
    Прочети тази тема --> http://www.bb-team.org/articles/1039/#axzz0tLMo5nc4
    Значи в тази статия пише ,че ако тренираш кардио на гладно е най-ефективно...Но понеже аз искам да правя цялостна тренировка се чудих какво може да се хапне преди фитнеса?Примерно 2,3 припечени филийки???Все пак без енергия няма как да се тренира..А след тренировка знам ,че може да се хапне шоколад,това е за мускулите.Но не ми е много ясно,веднага след тренировка ли може или трябва да мине време?

свършват.

Друго нещо аз имам аминокиселини ,които майка ми ги даде.Баща ми ги пиел за да не се изморява толкова....Но те не са за това,а за спортисти както разбрах не са подходящи за мен.Взех ги ,но май нямам намерение да ги почвам.Естествено ,че искам и при мене ефекта да дойде по-бързо.Ама не знам, тези моите се казват aminowhey и не знам ако се спрат да се пият какво става с организма?

свършват.

Град
    София
    Ами и аз си правя цялостни тренировки и си хапвам каквото си искам 2 часа преди тренировката, е не говориме за пица, дюнер и тн .. Ами например бяло месце.. Хубаво е да си почваш тренировката с 10 минутно кросче, за да "събудиш" мускулите и да ги подготвиш за тренировката .. На въпроса с аминокиселините не мога да ти отговоря, но L-Carnitine ти говора да си вземеш, защото топи подкожните мазнини.

Мерси за информацията ibojilow значи ще си купя Л-карнитин в най-скоро време,аз съм пила ама не си спомням на ква цена беше.А ти след тренировка ядеш ли или чакаш да мине определено време ?

свършват.

Град
    София
    Еми аз хапвам преди тренировката за да имам сили, а след това не съм гладен, но предполагам, че можеш да си хапваш, след тренировката спокойно .. Да знаеш, че сладките неща не са много полезни за мускулите, така съм чувал..
    Ето тук ти намерих един течен L-Carnitine който е описан, кога се взима и как .. 33 лева за 500мл. и 54 лева за 1000мл. като имаш на предвид, че 500 ml = 33 дози, 1000 ml = 66 дози .. То си е описано в линка -- ЦЪК ТУК

Оу малко е скъпичък тоя Л-карнитин,дано го намеря по-евтин по аптеките.А как се пие 30мин. преди тренировка ,а след това пие ли се?А в дни когато не тренирам да го пия ли?

свършват.

Град
    София
    Ами ще го намериш, ако си от София ще говора с едно приятелче къде ги продават по-евтино да ти кажа.. Иначе за този който ти дадох пише това: Приемайте по 15ml течност 20 min преди тренировка. В нетренировъчен ден 15 ml течност сутрин на гладно.

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    Аминокиселините се пият 3х3 3 преди трен , 3 след трен и 3 след някое хранене ,а в нетренировъчен ден след всяко основно хранене по 3
    Пълни глупости пишеш ОТНОВО Всички аминокиселини се пият различно примерно на ОН се пият 2 преди и 2 след тренировка на P&B labs се пият 4 сутрин 4 преди и 4 след тренировка

сериозно ли помага тоя л-карнитин при постоянство в тичането ?
    (да каже някой който е имал резултат)
    чудя се дали и аз да зема

Град
    София
    ^ Не съм взимал, но мога да ти кажа, че ако си сериозен и си тичаш редовно, ефекта с него ще е доста по-голям! Всички който са го взимали са доволни, пък не знам ..

Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    Научете се да се правите хранилно и тогава мислете за добавки, за 1361615 път го казвам...

@Sunny_stz след тренировка е препоръчително да се яде(не веднага, ама примерно 15-20 мин), щото иначе се губи мускулна маса и увисваш..
    Тук има почти всичко което ти трябва да знаеш

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    Научете се да се правите хранилно и тогава мислете за добавки, за 1361615 път го казвам...

@Sunny_stz след тренировка е препоръчително да се яде(не веднага, ама примерно 15-20 мин), щото иначе се губи мускулна маса и увисваш..
    Тук има почти всичко което ти трябва да знаеш
    Мерси за статията беше полезно да я прочета,но все пак искам да питам нещо за аминокиселините.В тази статия пише ,че те са полезни и така по-лесно се постига ефект.Трябва ли да имаш режим на хранене за да ги приемаш или могат да се взимат 2 сутрин и 2 вечер?За Л-карнитина разбрах че трябва да се пие 20,30 мин. преди тренировка но след като си ял или на гладно???А след тренировка пие ли се или само с аминокиселините е така?Прочетох че аминокис. трябва да се пият преди и след тренировка,но могат ли да се пият само сутрин и вечер,как е по-добре да се пият и какво става с организма ако се спрат?В смисъл не са няква гадна химия с която повечето културисти се тровят за да са винаги във форма...И когато си правя упражнения в къщи ( в дните които не ходя на фитнес) пият ли се тези добавки и л-карнитина?А пият ли се ако решиш един ден да не тренираш изобщо?
    Доста въпроси имам ,но се надявам да отговориш или който знае повече по тези въпроси

свършват.

Ами ще го намериш, ако си от София ще говора с едно приятелче къде ги продават по-евтино да ти кажа.. Иначе за този който ти дадох пише това: Приемайте по 15ml течност 20 min преди тренировка. В нетренировъчен ден 15 ml течност сутрин на гладно.
    Ако можеш питай на каква цена е,аз утре ще питам в Била разбрах че има и там може да е по-евтино,но само ще проверя колко струва и ще сферя с твоята оферта

свършват.

Аминокиселини от Била ? Втф ? о.0

Ходи си ги купи от някой свестен фитнес дето хората си разбират от работата, ще ти кажат точно какви да си вземеш, как да ги пиеш и по колко
    Ако не - на опаковката си пише принципно..

Град
    София
    Моя приятел ми каза за L-Carnitine, че Български, течен, некачествен можеш да си го намериш за 25 лева, а качествен за около 100.. Също ми каза, че има и такива по 50-60, като този който ти дадох

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Аминокиселини от Била ? Втф ? о.0

Ходи си ги купи от някой свестен фитнес дето хората си разбират от работата, ще ти кажат точно какви да си вземеш, как да ги пиеш и по колко
    Ако не - на опаковката си пише принципно..
    За Л-карнитина имах предвид че го има в Била

свършват.

Моя приятел ми каза за L-Carnitine, че Български, течен, некачествен можеш да си го намериш за 25 лева, а качествен за около 100.. Също ми каза, че има и такива по 50-60, като този който ти дадох
    за 25 лева некачествен хм.....баси работата!А той продава ли такива неща и за такива цени ли пак?

свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си