- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене на коса с бира + една анкетка
Еми значи моята коса си е права и аз си я изправях до сега секи ден с пресата да е идеално права, но вече ми е писналоооооооооооо.......и от 3 месеца не съм я изправяла, за да не я горя иии сега искам да си я начупвам.Пробвала съм с пяна, но освен, че не става нищо - става като мръснаИ ми е много интересно как става това начупване с бира - как се прави, дали става на права коса или задължително трябва да е на леки чупки, също така колко време трае и 1 от най-важните неща - МИРИШЕ ЛИ ? Защото много мразя миризма на бира - само докато мия чашите от бира ми става гадно и така....
Пускам и една анкета за това с каква коса СЕ харесвате :Р
Рецептата с бира е ясна, прибавяш и пържени картофи и докато не свършат гаджето ти ще е само твое без значение от това каква е косата ти.![]()
А ако си въобразяваш, че има бира, която да не мирише на такавапросто се върни в реалноста.
![]()
мойта коса е леко 4уплива,след като си я измия преди да е напълно суха си изливам отгоре 1 4а6а бира и по4вам да я ма4кам.от бирата става твърда и така се задържа 4уплива,а миризмата на бира при мен ли4но я няма или пък изветррява бързо,косата не тр да е мн мокра,за6тото бирата се разрежда.пробваи!
My народ is very древен
My народ is very твърд
I am българче forever
чак до finish of the world!
След като се изкъпя и изсуша хубаво започвам да намачквам косата си с бирата все едно го правя с пяна и след като цялата коса е хубаво напоена я изсушавам със сешоара с главата надолу и същевременно докато я суша продължавам да мачкам. След като е напълно суха има супер обем, не мирише ИЗОБЩО и има мн красиви, естествени къдрици. Но аз понеже обичам да ми е много къдрава, правя втори тур вече с нанесената и изсушена бира отново я намачквам с още бира, за да се наслои и фиксира по-добре и повтарям процедурата с изсушаването. Моята коса междудругото е напълно права.
Ми мойта коса попринцип е леко чуплива.Аз се харесвам много със идеално права.Преди след всяко къпане я изправях,ама сега не ми се занимава,а и я горя.Много хора ме харесват с чуплива косата.Затова,често си я чупя или понякога я изправям.Ама с бира не съм пробвала,защото с пяна мойта се начупва много хубаво.
моята коса пак попринцип е много къдрава и аз си я изправям което ми отнема много време![]()
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
Ахам, разбрахПървоначално написано от Carrie`Bradshaw
Мерси много на всички
![]()
Чупливо то същност косата ми е на нещо като букли де ама си е чупливо и много се харева особено ако съм сложила и повдигащия се е ефект на Taft .Косата ми е по буйна обемна и по красива.но като е права изглежда по красива и гледка но все пак гжласувах за чуплива.Иначе я изправя през една седмица с пресата ми или с сешуар
Нищо не се получава ..а до мирисането ..НЕ МИРИШЕ!Абе тва да не ви е бирата от едно време.. ся всичко е само алкохол..Та ако ставаше с бира щеше ли изобщо да ги има тея сичките пяни гелове и глупости..Само дето изхабих едно стъклено шише за няма нищо.. после излязах от къщи в ужасно състояние а и тая бира можеше и да си я изгъкам![]()
ooooooo nedei izobshto s bira, men vednaj me polqha s bira po kosata, osven 4e zaprili4a na parcal i ne uspqh da q razre6a, miri6e6e gadno i be6e lepkava i tvarda. Ne eksperimentirai, shte sajalqva6!!!!!!!!
P.P. sorry 4e ne pi6a s balg. bukvi ama klaviaturata se precaka
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз пък си имам естесвено чуплива коса и то става на букли по краищата и всички ми казват че имам страхотна коса обаче нали знаеш какво казват:Човек иска това,коеот няма,,и така аз пък искам права коса ама не мога да я изправям щото пък е много чупивааа![]()
![]()
in defense of our dreams...
От тая бира лепка,смърди и се слепва..Пък и бирата е за съвсем други цели(мама примерно си полива цветята с нея).
Моята коса си е чуплива по принцип,но слагам пяна,за да се оформи по хубаво.Иначе и с права коса се харесвам![]()
Суетата.Моят любим грях.
Всички или почти всички отговори бяха против....една колежка на майка ми си прави косата всеки ден с бира и и е страхотна-обаче май зависи много от начина по който я правиш ,защото при мен не се получи .Не изглеждаше мазна и мръсна но ефекта не беше като при колежката на майка ми![]()
Twilight FANPIRE
аз се харесвам повече с чуплива- къдревка още по точно ...изправям се адски рядко и не в къщи ..а на фризьор
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Оо ,, аз много повече се харесвам с права коса ... с чуплива не се понасям.Колкото до тва с бирата не го бях чувала ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
майка ми ми каза че едно време се е правила обаче е нмаирисвало на бира нз за сега обаче на моята коса не стои нищо само мога да си прая шантави щтъркнали прически:P ще взема да пробвам с бира и аз....
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
[quote="Незабравимата"]Еми значи моята коса си е права и аз си я изправях до сега секи ден с пресата да е идеално права, но вече ми е писналоооооооооооо.......и от 3 месеца не съм я изправяла, за да не я горя иии сега искам да си я начупвам.Пробвала съм с пяна, но освен, че не става нищо - става като мръснаИ ми е много интересно как става това начупване с бира - как се прави, дали става на права коса или задължително трябва да е на леки чупки, също така колко време трае и 1 от най-важните неща - МИРИШЕ ЛИ ? Защото много мразя миризма на бира - само докато мия чашите от бира ми става гадно и така.... здравей,виж от личен опит мога да ти кажа,че когато бирата се слага на косата и се намачка жаобще не мирише след като се изсуши!И който говори тия глупости не му вярваи косата изглежда много естесвено и дори е със блясък!Пробвай,но на влажна коса и си я намачкаи на долу с главата и след това и изсуши,като едновременно с това я мачкаш
![]()
искам да попитам ... след като се изсуши седи ли на клечки като с пяна или не ..? и колко дена се запазва този 'чуплив' ефект![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
имате ли снимки на ефекта![]()
И по-двата начина, но предпочитам прави коси![]()
бирата е за пиенене бих я похабявала за такива неща в никакъв случаи
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !