- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Испания-Холандия 1:0 Мухаахахаха
Спечелих 10 кинта от бас със приятел![]()
Го Го Ла Фурия![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
не ме е*е колко си спечелил , к*р за ЛА ЧИКИЯ!
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Аз пък спечелих 30Първоначално написано от vaseto0o
ИСПАНИЯ!!!
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Аз пък щях да се кефя повече ако беше спечелила Холандия![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мачът не ми харесва. Постоянно имаше прекъсвания, картони, караници .. а това трябваше да е мач на високо ниво. Германия - Уругвай беше много по-хубав и красив мач.
Но аз бях за Испания и много се зарадвах на гола, който беше наистина красив според мен. Да им е честито.
Имаше 30 пъти по-красиви голове, скапан рикошет от ръката на вратаря .. Изгърбена топка от 2 метра! Красиво?!Първоначално написано от tItEufFf
![]()
Ако не беше Касияс сега други щяха да празнуват.. Супер слаба игра от Торес, но той е извинен.. Картоните и караниците са нещо нормално за такъв мач.. Не знаеш 85 000 зрителя на стадиона каква атмосфера правят.. Ако беше отсъдено нарушението на Puyol щеше да има червен картон и така можеше да са други нещата сега. Не знам, аз бях за Германия и изгубих 80 лева на бас, че ще бият Испания, но уви.. Така, че не ме бърка за твоите 10 лева.![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
вазелин да си купиш с тех да ти влиза по-лесноПървоначално написано от vaseto0o
Оо тихо, че Ван Бомел и Де Йонг си просеха червените картони откога още....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
![]()
![]()
Евала бате!![]()
бях за Холандия ..Първоначално написано от awerw
Running is my drug and I am overdosed ..
Много ми е противен футболът на Испания, съжалявам, че те станаха 1ви, съжалявам и че не изгониха оня кокершпаньол Puyol... бях за Холандия и Германия от самото начало. Спечелиха грозният, флегматичен, присметлив футбол и циганските номера.
Първоначално написано от ibojilow
![]()
Аве хората играха, играха, имаха си тактика - изиграха я. Вкараха хубав гол в последните минути. Съдията да не се е подавал тогава на подкупи или нещо такова... Испания играе добре, футболистите са печени, имат бъдеще... Мача беше хубав и на ниво, това че вашият отбор е загубил не значи, че тряа да оплювате сичко наред...
PS -- никой не го е*е колко кинти си спечелил/а... темата е безмислена![]()
САМО ИСПАНИЯ!!!!![]()
![]()
![]()
^ Испания - Световният шампион, вкарал най-малко!
MЛК !![]()
Северна Корея е вкарала по-малко xD. Испанците си заслужиха титлата, в този мач холандците просто бяха жалки, нз как са стигнали до финал.
^ Опааа, още един разбирач или рабирачка не те знам кво си. Кое им беше жалкото? Че Касияс ви измъкна гъза като спаси единствената добра атака на Холандия? С какво бяхте по-добри? С хамаленето от 2 метра, ай сиктир .
Ей товаПървоначално написано от ibojilow
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Чек, чек.. тук нещо не цъкнах![]()
Начи Siiberia е за Испания, а ibojilow е за Холандия така ли??![]()
точнооооПървоначално написано от Myrth
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Точно така!Първоначално написано от valerusha
![]()
![]()