- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за първият път и свирките
тааа момичета при първият ви път духахте ли на приятеля си ? И как е прието моми4ето на прави или да не прави свирки първия път ??![]()
Абсолютно твое решение си е дали да му правиш свирки или не. Само не разбрах ти за кой първи път питаш - за твоя като цяло или за първия път с него?
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
По закон в конституциата на Република България пише:
-Задължително преди да стане гола,момичето да направи чекия без ръце.
Как е прието къде? Всеки решава за себе си .... Аз правих, защото практикувахме оралния много преди вагиналния.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Всичко е въпрос на разбирания и вношения.Аз примерно недавам на приятелката ми да прави такива работи.
Аз пък обичам да и правя френски, умирам от удоволствие като почне да ми се гърчи![]()
Аз не сам фенка на свирките и пьрвия пьт никога не го правя..... но след като опозная момчето с което сам се е случвало![]()
По-хубуу прави, щот кват си неопитна няма да можеш да му вдигнеш куpo.Първоначално написано от malka7o
Temet Nosce
벨야카
не е задължително според мен .. всеки си избира как да го направи първия път![]()
Всеки сам си решава кога, с кой, какво, къде и как да прави.
Общоприето, или не... такива глупости не трябва да те спират, ако искаш, нито пък трябва да те карат, ако не искаш.
Всеки сам си решава.. Зависи как тръгнат нещата ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от malka7o
как така няма му направиш свирка тоест , какви са тея въпроси ся
прието е децата да се образоват, преди да почнат да се лашкат![]()
аз.. не съм.. първия път![]()
fear4o: абсолютно задължително е да минете всички пози от камасутра при първия път...