.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

подарък за майка ми

здр майка ми на 16ти юли има рожден ден не знам какво да и купя и питам вас за някоя идейка..Ам майка ми става на 37 парфюм ми предложиха но много изтъркано вече стана..дрехи също няма да и купя-селска история тя сама си се облича..много сувенири съм и купувала .. преди мислех за ваза с цветя ама на именния ден и го купиха колежките и сега незнам..а и предложения като кола,телефон,бижу не мога да купувам на 15 съм и не работя че да изкарвам пари за луксаве

пари за подарък 30 лева

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Как точно в раздел Новини и съобщения реши да пуснеш темата за подарък на майка ти?!
    Местя темата.

Саксийно цвете подарявала ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

да две коледна звезда и едно и донесох от испания..името ми се губи

Град
    пространството на Дисе
    Ами може да й подариш друго цвете.
    Гримира ли се майка ти? Имитационна бижутерия носи ли?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

може.. не се гримирва е тя бижута си има не че няма изобщо има си но аз не мога да и купя бижу явно не съм уточнила

Супер фен Аватара на zoreto
    Купи и някаква хубава книга

Супер фен Аватара на Exothermic
    За последният рожден ден на моята и` купих антикварна книга, опакована от моа доста ефектно.
    Иначе ваучер за спа, за скок с бънджи или за някой магазин, ако си има любим.
    Може и просто да я попиташ - директно или завоалирано какво иска,
    опитай се да си спомниш споменавала ли е нещо, дори бегло.
    За друго не се сещам в момента.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от iwcheto991
    може.. не се гримирва е тя бижута си има не че няма изобщо има си но аз не мога да и купя бижу явно не съм уточнила
    Говоря ти за имитационна бижутерия. 30 лв ще са ти предостатъчни. Fashion jewellery също е решение, стига да й допада идеята.
    Домашен любимец? Хамстерите са по три лева.

не е важно колко ще е скъпо важно да е нещо в което има идея и е от сърце ( тфа е изтъркано вече ама .. )

та би трябвало да поазнаваш майка си добре помисли какво ще и хареше и ще го запомни ако можеш да пишеш хубави стихотворение можеш да и напишеш нещо за нея това би я трогнало

някаде се спомена за имитационна бижутерия това също е добра идея не е мн скъпо има хубаи неща

успех дано да намериш хубав подарък

Мега фен Аватара на Colouring
    аз на мойта скоро и купих чанта
    и цвете,разбира се

хубава книга също е добра идея

Мега фен Аватара на iiordanova
    Да и аз мисля ,че книгата ще е добро решение.
    Една книга , ефектно опакована и цвете пак ефектно опаковано. (:
    И скока с бънджи е яко , ако си пада по такива неща. : ))
    Може и ръчен часовник , има на изгодни цени и хубави модели.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    ами хубава книга, саксийно цвете, хубав парфюм, може някаква дреха, ако можеш разбира се... Можеш да и купиш диск на някой любим нейн изпълнител. а може просто да се разбереш с баща ти (и сама може де) и да и организирате вечеря за изненада.. можеш да и вземеш някаква ваза или фигурка или сувенир, ако си пада по такива неща .. иии общо взето се изчерпах
    good luck :P

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

хубава книга, саксийно цвете, можеш да я заведеш на спа терапия. ти най - добре знаеш какво харесва тя

Супер фен Аватара на diksi
    Аз предлагам кутия за бижута, например .. http://www.podaruk.net/images/ds420.bmp

Град
    cantalejo, ispaniq
    Аз за последния рожден ден на мама направих диск с любимите и песни, нямаше време да купувам защото вечерта преди да има рожден ден научих, направо се учудих че бях забравила за рождения и ден тъй като тя никога не го празнува, но нищо после цяла нощ събирах любимите и песни и ги направих да са във диск. Тази година и аз не знам какво да и купя мислех си за цветя защото много обича. Успех !
    kristina

Майка ми на 15.08 има имен ден, а баща ми на 20.08 става на 40 години, но нали се казва, че не трябва да се празнува и няма да го празнуваме. Ок, но аз искам да им взема нещичко за подарък. Иска ми се до някаква степен един общ подарък, нещо за тях двамата, но нямам никакви идей.. толкова много неща съм им купувала..

Цитирай Първоначално написано от Anny05
    Майка ми на 15.08 има имен ден, а баща ми на 20.08 става на 40 години, но нали се казва, че не трябва да се празнува и няма да го празнуваме. Ок, но аз искам да им взема нещичко за подарък. Иска ми се до някаква степен един общ подарък, нещо за тях двамата, но нямам никакви идей.. толкова много неща съм им купувала..
    и моята на 15 има имен ден
    купих и ароматна свещ и сапун с лимонена трева
    тя се радва на такива неща

замисли се какво харесват
    какво разбираш под общ подарък?

Ами нещо което да ги зарадва и двамата. Да е тяхно.. Нз как да го обесня

чанта
    диск с любими песни
    комплект за френски маникюр
    мини преса за коса
    чаша със надпис
    кутия за бижута
    гривна
    блуза
    книга
    ароматна свещ
    ваза
    СПА сапун
    заведи я на маникюр и педикюр
    парфюм
    поставка за списания
    кутия любими бонбони
    стихотворение
    диск с любим филм
    соли за вана
    някакви продукти за баня или за след баня
    слънчеви очила
    направи й торта и напиши някакво пожелание
    рокля
    нещо,което си видяла,че си е харесала
    шал

а момичето,което искаше да подари на майка си и баща си нещо- може картина примерно,която да окачат в стаята си,или някаква фигурка,която да си сложат в стаята.също може албум със семейни снимки,комплект спалн бельо,чаши за вино или кафемашина - все неща,които ще ползват заедно.ако нямаш достатъчно пари просто леко помоли баща ти да ти даде пари за подаръци на ЕДНИ ПРИЯТЕЛИ дето имат рд скоро...той ще се досети но ще ти даде според мен моя баща така прави

Град
    pazardjik

Re: подарък за майка ми

Цитирай Първоначално написано от iwcheto991
    здр майка ми на 16ти юли има рожден ден не знам какво да и купя и питам вас за някоя идейка..Ам майка ми става на 37 парфюм ми предложиха но много изтъркано вече стана..дрехи също няма да и купя-селска история тя сама си се облича..много сувенири съм и купувала .. преди мислех за ваза с цветя ама на именния ден и го купиха колежките и сега незнам..а и предложения като кола,телефон,бижу не мога да купувам на 15 съм и не работя че да изкарвам пари за луксаве

пари за подарък 30 лева

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Предлагам някакво цвете... нещо от сорта на това?

Но все пак ти трябва най-добре да знаеш интересите на майка ти и да прецениш кое ще и хареса повече
    awerw

Цитирай Първоначално написано от Anny05
    Ами кажи нещо по-подробно за това, което обичат. Можеш да пробваш и в www.grabo.bg

За последния рожден ден на мама и взех обувки като я заведох да си ги премери и ѝ ги взех точно в същият ден, а вечерта като бяхме в кръчмата и подарих книга много хубаво опакована.
    My head 2 da sky, my feet on da graund..

Повече от фен
    За рожден ден на майка или баща е най-лесно да купиш нещо, което знаеш че му/ и е необходимо. Но такива подаръци са доста по-скъпи. Ако е било евтино сам/сама е щял/а да си го купи.
    Иначе заложете на нещо малко, но от сърце. Нещо, което ще остане за спомен и ще радва притежателя си

Оригинални неща има в www.studiodecor.bg
    Правят и по поръчка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си