.
Отговор в тема
Страница 5 от 17 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 407
    Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Вие големи разбирачи станахте тука.Познавате ли го мъжа,познавате ли момичето?Сериозно,зле сте....
    Яко зле съм ... да аз съм зле че онова момиче спи с баща си ? какво аз съм зле аз се дразня на такива хора защото нямат переспектива в живота и като видят някой дедка с пари ии .. с уста му разкопчават панталона това за мен не са хора това са марионетки .. а относно 45 годишен мъж да спи с 20 годишни се едно сега както аз съм на 17 да оправя някоя 11 годишна .. какъв ще съм ?! не ми говорете че се дразна

НЕ ВСИЧКО КОЕТО ФАРЧИ СЕ ЯДЕ !

Леле колко злоба има в твоя коментар (харесва ми )
    Дори ако не се лъжа и по малка трябва да е
    Лично аз не бих направила нещо такова .. не съм толкова смела ..Но жената знае за последствията ..може да и се присмивате но тя си е изпитала удоволствието

17-35
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    17-35

Нямам идея до каква степен е вярно това 15-34, но няма да се учудя... То, както е тръгнало, скоро ще се смята за нормално разликата да е 30-40 години. Сигурно хората си имат някакви причини и не е редно да ги съдя, но изумлението и разочарованието е толкова голямо, че си позволявам да напиша коментар. За мен това си е направо ненормално! Дете, което още си няма идея кое е правилно и неправилно, да тръгне да се чу*а с 2 пъти по-възрастен от него. Да речем, че то е неразумно и не може да прецени действията си. А къде е акълът на 34-годишния?! И не ми излизайте с номера: "Любовта граници няма." Глупави клишета! Първо - каква любов на тези години? Пълна заблуда. Това е само увлечение и възможност за изпъкване и фукане сред приятелките. И второ - ако беше наистина любов, е нямало да се стигне до това, защото точно от любов мъжът (говоря за него, защото той е "зрелият" в случая) не би го позволил, колкото и да я желае. Защото тя е дете.
    Може мнението ми да се струва абсурдно или прекалено за някои, но това е, което мисля. След като наскоро една моя позната роди дете, въпреки че тя е на 17 години, ме кара да съм толкова критична. По същия начин се захвана с 32 годишен (в този случай дори разликата е по-малка). Е, ето го резултата. Ако това е нормално, здраве му кажи!

на 19 съм имах приятел година и половина на 33 иначе и другите ,с които съм от преди две години са на около 30 най-големия на 38

Браво на вас лейдис, продължавайте да чукате дедките

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Ае добре ама немога да разбера какво намирате в толкова по-ВЪЗРАСТНИ хора от вас
    чудно ми е
    =)

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Roland
    Ае добре ама немога да разбера какво намирате в толкова по-ВЪЗРАСТНИ хора от вас
    чудно ми е
    По-големи пишки.Съжалявам за вулгарния израз,но си е точно така.
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

не говорим за по-големи някои хора и на 25 години да са колкото им е няма д аим стане по-голям до 30 или 40...колкото расло расло до определената възраст тук става въпрост за подхода,начина и опита ...и от съществено значение е и момичето...нейното държание,разбиране,защото едно е някой по-възрастен да спи с някоя по-млада друго е да си и заобиколен от прители с 10 15 години по-големи от теб и в същото време да имаш и отношения с някои от тези хора.

Мега фен
    Правят го заради уредения живот, който получават.

30-40 годишният мъж има собствен автомобил и жилище,известно количество парички и по-голям опит(сексуален и житейски), който безмозъчните кифли се опитват да попият.Жалка история.

;;

15-23 (8год. разлика)

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Правят го заради уредения живот, който получават.

30-40 годишният мъж има собствен автомобил и жилище,известно количество парички и по-голям опит(сексуален и житейски), който безмозъчните кифли се опитват да попият.Жалка история.
    виж има голяма разлика от момиче до момиче и точно това спорих днес с бармана в кафето ,в което сядаме с приятелката ми...аз съм на 19 и преди година и половина се влюбих в човек ,който е на 33 ...никога нищо не ми е дал,никога не е правил неща ,с които по някакъв начин да се чувствам задоволено материялно да кажем и каквито и други да се сещаш...но той като човек доказава,че е най-то1ния,човек ,който когато дуржи на някого държи истински ,да не сме заедно с този човек сериозно,защото чисто и просто обясни ,че разликата ни е голяма за момента,че пътя по който ще тръгна той го е минал вече,но като човек и приятел той се доказа и пред родителите ми и ми остава приятел за цял живот(живот и здраве) и всчките ми приятели са на неговите години на 30 31 35 затова не казвай ,че като били големи момичетата търсели едиси какви си ,някои хора просто са заобиколени от такива хора и то1но това обяснявах ан това момче днес ,че аз не мога да си представя да излизма с момичета ,имам ч най-добра приятелка и до там всичко е мъже,днес ми казаха,че съм приета студетка в друг град и му мисля как трябва да се сприятеля в на1алото с някоя поне кафета да има да пия докато се запозная с хора там...

Мега фен
    Я кажи, тоя приятел, който е на 33 с какво се занимава?100% е общ работник на строежа на градската баня.Айде моля ти се, всички сте различни от стадото, а вървите в една и съща посока...
    В кой град си приета?

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Господи опази колко загорели типове на по 30 има дет спят с 11 годишни ! .. хахахахахах
    и аз се чудя на такива типове по на 30 -35-дето са трагнали по момиченца по на 18 че и по малки 17-16 годишни ........... то и на 20 да е не е много нормално ...........
    Не е нормално за момичето, но на мъжа със сигурност му е харесало нещо по-младо по-свежо и красиво
    може и да не е красиво да го ръмби с 19 години по-голям,сигурно е плешив,дебел

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Попринцип е ЛЕКО,много прав,каквото и да кажете,това е истината,момчето я каза много правилно.Тия дето защитават момичето дето си пада по ОЛД Скуул ръпанйето,ако има се каже аз съм на 18,правих секс с 11 годишна,какво ще си помислят,е да същото е и в случая 20-45,айде със здраве

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Я кажи, тоя приятел, който е на 33 с какво се занимава?100% е общ работник на строежа на градската баня.Айде моля ти се, всички сте различни от стадото, а вървите в една и съща посока...
    В кой град си приета?
    този човек,е завършил в Канада занимава се с графичен дизайн като цяло,както и да е ,а аз исках да уча руска фиология ,при което я има в софия и шумен и в някои колежи ,но тъй като бала е мн висок в софия в шумен ще съм ..та от варна в шумен ще ходя... приятелката ми днао и тя задочно да зашише ,че да идва хем з аповече дни при мен

иначе аз съм редовно няма задочно за тази специалност и така самичка на квартира и познати от варна да идват да ме виждат като цяло

Само едно не мога да разбера- на вас какво ви влиза в работата кой с кого спи. Всеки си има личен живот и правото да прави с него, каквото си поиска. Ясно е колко е гнусно дете да спи с вече зрял мъж, но в крайна сметка с обиди постига ли се нещо. А относно момичето, което каза, че е било с 45 год. как решихте, че е заради пари и т.н. Искала е, направила го е. Човекът й е харесвал, искала е да види какво е да е с него, дайт сега да я убием. Да не би само мъжете да имат право да си избират жената и да е срамно, когато една жена хареса мъж и иска да го има. Типично в наш стил е навсякъде да се намесват парите. "Какво ти даде?"; "Какво ти купи?"; "Каква кола кара?". Не всички жени са от типа чалга "звезда", при която всичко се върти около парите. А и да й е купил, дал и т.н. пак не е наша работа.
    Свободата на хората си е тяхно право и не ме вълнува какво правят, докато с действията си не се намесят в моя живот.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Голям фен Аватара на notlike
    Мъжът трябва да е по-голям от жената - ФАКТ. Смисъл нещо от порядъка на 6-10 години. Това поне според мен е добре. Е, не съм фен на садо-мазо и не мисля, че разлика от порядъка на 15+ години е реална. Е, който си има лев и хубаво тяло, обича млади девойки. Най-често това са богати наследници или ... мутри. Но за мен само един комплексар би тръгнал с много по-млада от него просто защото навремето не се е възползвал от златните си години.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Голям фен Аватара на notlike
    Desole, любовта към парите е вечна, за съжаление. Работата е там, че не можеш да се сношаваш цял живот, ама цял живот можеш да харчиш.. така де, за мен да смесваш удоволствието с печалбата си е чиста форма курвендилство.. само една жена може да го направи
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    тогава 17-22

ооооххх....хорица...съгласна съм,има ги момичетата които са наивни,заблудени,излъгани," отворени" и т.н. да,те си спят с по-гоелми,защото това е златния билет за "елита".
    Аз да речем 16-31...дам,доста са годините...но ако знаете колко си завиждам!!! Беше страхорно изживяване!!! Този човек толкова неща умее...завъртя ми главата...и да кажа,не е от любов,нито пък за материални облаги...всичко е в тръпката и удоволствието!!!
    Лично мен никога не ме е притеснявала възръстта...И от кога 30годишните за дърти??? Горките пенсионери тогава...
    Както и да е...разликата е доста относително понятие!!!

Супер фен
    Тогава 15-17.

Зачетох се сериозно в тая тема и не мога да си обясня как толкова много недорасляци са се събрали тука. По вашата логика можеш да правиш секс на 11, но не може да го правиш с по-голям от теб. Вие осъзнавате ли какво изобщо пишете. И какви са тея "щом си с по-голям, значи той ти купува разни работи"-само едно ще ви кажа - ако вие сте такива не изкарвайте и другите такива. Замисляли ли сте се защо момичетата търсят по-големи - защото търсят зрели мъже, а не недорасляци. Аз винаги съм търсила зрял човек с който да прекарам живота и няма значение на каква възраст е. Никога няма да се хвана с мъж който е по-малко от 10 години по-голям от мен. За какво трябва да се изписват хиляди мнения с едни и същи предразсъдъци от едно време, като в същото време сте се изчукали с някой много преди да сте се развили и да сте готови за това.
    Помислете малко и не съдете хората без да сте дорасли за това.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Бих ви показал колко са дърти 30 годишните, но желая една единствена жена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си