- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- големите сини очи и прическите на плажа
здравейте
имам два въпроса, които може да ви се сторят сравнително глупави. и все пак:
имам големи сини очи. някак си...абе големи са. eто тук се вижда, само че отгоре имам очна линия
и освен това клепачът не ми се вижда почти. (миглите ми с огромни и гъсти.)
не се оплаквам, просто искам да ми дадете някакъв съвет за грим. по принцип не се гримирам често и искам нещо за от време на време.
с черен молив не се получава. прекалено много от бялото на окото се вижда...
какъв грим ще ми препоръчате вие?лол, не ме бива в тия неща, личи си
и другият ми въпрос е как си носите косите на морето
моята коса като изсъхне сама ми пада по главата и става на една огромна вълна без обем...дори не е рошава и начупена...
чудя се как да я нося на плажа, след като я намокря (неизбежно е) и бритонът ми като стане на летяща къдрица...лол
вързано е най-лесно, но не ми харесва, защото ми е голямо лицетохубаво е, ама ако е изправена косата и т.н.
ии да. извинявам се за много дългото мнение и ако ви домързи да го четете цялото ето двата ми въпроса: какъв грим ще препоръчате за големи, наситено сини очи (или каквито са...) и как си носите косите на плажа, след водата, слънцето и пясъка, и т.н.?
благодаря ви много, ако все пак сте го прочели и ми отговорите![]()
Имаш много готини очи![]()
Мисля че по-тъмен грим ще ти отива ( сенки )
Аз на морето съм с вързана коса и съм супер зле,но пък с пусната съм ощее по-злеХващам си бретона с фибичка,вразвам една опашка и айде във водата
![]()
Супер красива сиии![]()
ами за грим нищо немога да ти кажа и аз съм зле в тия работи
а колкото до косата, аз я вързвам на кок(някакъв на бързо),или опашка,а бретона с фибичка го прибирам.
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Много си красива, а очите - този грим, който им правиш, е супер.![]()
Що се отнася до косата, аз лично си я връзвам здраво на опашка.След излизането от водата е ОТВРАТ и няма оправия, освен да сложа капела/шапка с козирка и отново да вляза в морето.
![]()
по-тъмен грим ( черна спирала, черен молив, черна очна линия, сенки в тъмните нюанси и т.н.)
косата я вдигам високо на кок, а бритона- назад с фибичка![]()
За косата.
Ако имах толкова дълга коса щях да си сплета една плитка настрани и бритона с фибичка.
Или както са казали другите - кокче и айдее![]()
Очите са ти много хубави и са добре с този грим като на снимката,също може да им сложиш и малко по тъмни сенки.
А за косата - бритона с фибички назад,а останалата коса на рибена кост или на най-обикновена плитка на една страна,също може да е само вързана на една страна,а не на опашка отзад.
Мерси много на всички![]()
Имаш големи сини очи и гъсти мигли.Съчувствам ти.За грима не знам,не мога да ти помогна.
А иначе за косата рибена кост или вързана и цялата опашка хваната с ластичета...не знам дали ме разбра.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ако става въпрос за такива отгоре до долу по цялата опашка, значи съм те разбраламерси, явно ще се прежаля и ще ходя с опашка.
![]()
мммдааа очите ти са убийствениза грима: тъмносиви сенки в края на клепача, комбинирани с по-светли към вътрешността
![]()
за косата: моята прическа за плажа е нещо подобно[/url]