.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

големите сини очи и прическите на плажа

здравейте
    имам два въпроса, които може да ви се сторят сравнително глупави. и все пак:
    имам големи сини очи. някак си...абе големи са. eто тук се вижда, само че отгоре имам очна линия
    и освен това клепачът не ми се вижда почти. (миглите ми с огромни и гъсти.)
    не се оплаквам, просто искам да ми дадете някакъв съвет за грим. по принцип не се гримирам често и искам нещо за от време на време.
    с черен молив не се получава. прекалено много от бялото на окото се вижда...
    какъв грим ще ми препоръчате вие? лол, не ме бива в тия неща, личи си

и другият ми въпрос е как си носите косите на морето
    моята коса като изсъхне сама ми пада по главата и става на една огромна вълна без обем...дори не е рошава и начупена...
    чудя се как да я нося на плажа, след като я намокря (неизбежно е) и бритонът ми като стане на летяща къдрица...лол
    вързано е най-лесно, но не ми харесва, защото ми е голямо лицето хубаво е, ама ако е изправена косата и т.н.

ии да. извинявам се за много дългото мнение и ако ви домързи да го четете цялото ето двата ми въпроса: какъв грим ще препоръчате за големи, наситено сини очи (или каквито са...) и как си носите косите на плажа, след водата, слънцето и пясъка, и т.н.?

благодаря ви много, ако все пак сте го прочели и ми отговорите

Имаш много готини очи

Мисля че по-тъмен грим ще ти отива ( сенки )

Аз на морето съм с вързана коса и съм супер зле,но пък с пусната съм ощее по-зле Хващам си бретона с фибичка,вразвам една опашка и айде във водата

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Супер красива сиии ами за грим нищо немога да ти кажа и аз съм зле в тия работи а колкото до косата, аз я вързвам на кок(някакъв на бързо),или опашка,а бретона с фибичка го прибирам.
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Много си красива, а очите - този грим, който им правиш, е супер.
    Що се отнася до косата, аз лично си я връзвам здраво на опашка. След излизането от водата е ОТВРАТ и няма оправия, освен да сложа капела/шапка с козирка и отново да вляза в морето.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    по-тъмен грим ( черна спирала, черен молив, черна очна линия, сенки в тъмните нюанси и т.н.)
    косата я вдигам високо на кок, а бритона- назад с фибичка

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тъмен грим,много си хубава

иначе косата..2-3 пъти от цялото море не я мия после и седи много готина ..на вълни,чуплива (попринцип ми е права) или високо вдигната ако е топло,или шапка,пусната с бретона назад с фиба...абе варианти много
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    За косата.
    Ако имах толкова дълга коса щях да си сплета една плитка настрани и бритона с фибичка.
    Или както са казали другите - кокче и айдее

Очите са ти много хубави и са добре с този грим като на снимката,също може да им сложиш и малко по тъмни сенки.

А за косата - бритона с фибички назад,а останалата коса на рибена кост или на най-обикновена плитка на една страна,също може да е само вързана на една страна,а не на опашка отзад.

Голям фен Аватара на Callisto
    Оставя си косата пусната. Принципно ми е къдрава, а от морската вода се накъдря още и става много хубава.

Мерси много на всички

Имаш големи сини очи и гъсти мигли.Съчувствам ти .За грима не знам,не мога да ти помогна.
    А иначе за косата рибена кост или вързана и цялата опашка хваната с ластичета...не знам дали ме разбра.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Ако става въпрос за такива отгоре до долу по цялата опашка, значи съм те разбрала мерси, явно ще се прежаля и ще ходя с опашка.

мммдааа очите ти са убийствени за грима: тъмносиви сенки в края на клепача, комбинирани с по-светли към вътрешността
    за косата: моята прическа за плажа е нещо подобно [/url]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си