- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуален живот
Аре стига сте се правили на интересни балъци ,момичето е било заблудено ,а пък и може да и е харесвало секса с него без да го осъзнава ,почвате да прекаляватеПървоначално написано от Cucko0
![]()
Da da
Стъпи му на гордостта и му кажи,че не борави добре с парчето си и да си търси друга.
извинявай ,ебаваш ли се![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ще се въздържа от коментар засега.На колко години си?![]()
Според мене на момчето му се прави секс и е намерило балама, която всеки път да му пуска..Не е лесно да си проста.....и лесна..
![]()
![]()
Майко мила![]()
ти нямаш никакво уважение към собственото си тяло най малкото което е... Съжаление.. хахаха
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Малии ква си дашнааа, може ли снимка в цял ръст, телефон и адрес да дадеш ?Първоначално написано от iw0na
дааааааа цели 10 пъти за 1 месец... как не си се уморила не знамПървоначално написано от NoMoney
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Според мен не е от съжаление.На мен повече ми звучи като "Аз искам да правя секс с него, но тои не се старае да ме възбуди достатъчно", което означава че проблема не е в момичето, а в момчето! Моя съвет е ако искаш да правиш качествен секс с това момче просто му кажи/помоли малко повечко да се постарае да те възбужда иначе ще те загуби! Така ти няма да чувстваш секса като съжаление, а ще се наслаждаваш на връзката си! Успех !
извинете скъпи съфорумци но тук хората искат съвет, много грозно звучат тези обиди които чета ! Все си мисля че ако някоя тема не ви е по вкуса, просто не пишете!!!!! Този сайт е създаден до колкото знам да помага точно на такива деца които незнаят как да се справят със новите усещания в живота си, а вие като по-наясно във въпросите на човешките взаимоотношения вместо да ги посъветвате ги обиждате! Отвратително е отстрани!
ъм, ами.. говори с майка му, ако с него не можеш.. ахахахаха ;д
Mistakes are proof that you are trying.
С баща му да говори!Първоначално написано от fortvilelse
Ама може и на него да му се прииска
![]()
сиг и на него ще пусне от състрадание, колко смотан син има.. ;дПървоначално написано от BabyBluee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mistakes are proof that you are trying.