.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Смърт за капутите на Дисни.Развалиха хубавия канал.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Ужасни са всичките...Доколкто онзи сериал ли там кво е с Джонас Брадърс седнах да го гледам заради една фр.По-малоумно нещо наистина не бях гледала...Немога да схвана на какво им се кефят толкова.Не е нормално това да са идолите на днешното поколение
    Now we're on this planet
    I'm in love with all your dangers,
    We can live forever
    I can be your favoуrite angel,
    Beautiful Dangerous

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от WildChild
    Ужасни са всичките...Доколкто онзи сериал ли там кво е с Джонас Брадърс седнах да го гледам заради една фр.По-малоумно нещо наистина не бях гледала...Немога да схвана на какво им се кефят толкова.Не е нормално това да са идолите на днешното поколение
    +1

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от CantBeTamed
    Цитирай Първоначално написано от unknown7
    Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA
    Селена Гомез вече не мога да я търпя! Което списание да отворя, където и да пусна само тя. Писна ми
    Btw права си .. по тематаа.. мен самите актриси нито ме дразнят нито нищо дразнят ме лигавите им фенки и, че наистина са във всички списания и направо вече ми писна .. Селена Гомез момичето иначе не е толкова лоша сладка е но покрай феновете им започвам да ги ненавиждам :х
    Извинявай, но не всички фенове са "лигави".Аз също ги харесвам, но не съм "лигава".Всъщност аз слушам и друга музика, но не в това е въпросът.Вярно е, еднотипни са (говоря за Селена, Майли, Деми) - очастват във филм, после си имат сериалче, по няколко албума.Селена не става много за певица, няма много хубав глас, но пък е добра актриса.Деми има прекрасен и много силен глас.Във повечето си песни тя взема ужасно високи тонове, направо крещи, но просто защото има хубав глас.Майли също има много хубав глас и е една от изпълнителките, които пеят много хубаво на живо (ето доказателство: една бавна http://vbox7.com/play:9e68a7d4 и една бърза песен http://vbox7.com/play:8eb36d30 ).
    Вярваш ли си? Ти може да си мислиш, че не си, но не и останалите!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Е*аси злобата се излива в тези "анти-теми". Не ви разбирам...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Оу Ем Джи! А аз си мислех че тук е за хора 13+. Вие сте яко недорсли и комплексирани лапета. Толкова ли си нямате работа, че да храните ДЕТСКИТЕ сериали.. Които са създадени за деца <10 и са направюни че да им харесат на тях. Сериозно, да не очаквате Джонас Брадърс и Хана Монтана да пеят на децата за секс и насилие. Още малко ще почнете да храните трите прасенца и пепеляшка..

Няма какво да допълня!

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Пълни сте със злоба. Явно не намирате по какъв друг начин да я излеете и сте си избрали този. Обиждайте на воля, гледайте колко "зле" са другите, как не стават, как филмите им са малоумни, какви "капути" са. Продължавайте да гледате тях и да не поглеждате самите себе си. А преди омразата се смяташе за лошо нещо... Както и да е, няма да споря, защото няма да променя мнението ви. Живейте си в омраза и сипете злобата си навсякъде.

Повече от фен
    Нямаше да ме дразнят толкова ако не бяха във всеки брой на Браво, Хай Клуб. Я плакат на Джъстин Бийбър, я на Майли, на Деми или Селена или Ашли или Джонас брадърс или Лейди Гага .. добре аре малко разнообразие гад деймн ит ;хх

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си