Краят за Скоулс все още не се вижда
Пол Скоул може да продължи кариерата си дори и след края на сезон 2010/11, въпреки мненията из пресата, че предстоящатата кампания ще бъде последна за полузащитника.
Наскоро пред Inside United Сър Алекс Фъргюсън коментира как Скоулс обмисля да сложи край на кариерата си на 35 години. Босът обаче е убеден, че полузащитникът има още какво да даде на Юнайтед и не изключва Скоулси да остане за още една година.
"Не знам дали това ще бъде последният ми сезон", заяви Скоулс пред ManUtd. "Четох някъде, че това ще е последната ми година, но аз ще играя мач за мач. Ако се чувствам добре и върша това което мениджърът ми казва да правя, то тогава ще видим как стоят нещата в края на сезона. Надявам се, че ще имам един добър сезон."
Червените Дяволи са на тренировъчен лагер в Чикаго, където се подготвят за първият приятелски двубой в петък срещу Селтик в Торонто, като според Скоулс подготовката за новия сезон върви добре.
"Предсезонното турне винаги е изключително натоворено време за нас, защото всички се стремим да се подготвим по най-добрия начин за старта на новата кампания", каза той. "Тренираме усилено в изключително горещо време, но да се надяваме, че ще е от полза."
"Колкото повече наближава на началото на сезона, толкова повече ние се стремим да навлезем по-добра форма. Да се надяваме, че ще имаме късмет с контузиите и спечелването на още трофеи.