- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Падане от колело - БЕЛЕГ ? :@
Здравейте.Днеска карах колело , но по едно време се засилих много и отидох на черен път и там беше малко понадолнище и аз удари спирачки на чакъла и така паднах че ми се е*а майката... и сега крака ми и ръката ми са в рани , та въпроса ми е дали има вероятност да ми останат белези ? Попитах няколко човека и ми казаха че уж нямало да ми остане но ... вашите мнение ? ( не за 1-ви път карам на черен път но днеска така се засилих че..... )
Много зависи каква е раната. Не е лошо да отидеш на лекар (ако не си го направил още) и там ще можеш да попиташ. Но наистина много малко вероятно е да ти останат белези, споко.![]()
Мислих да ходя но се отказах , промих раните и няма смисъл , ходих до Аптеката и взех някакъв спрей напръсках се и с него и прецених че няма нужда да ходя.... ( нали раните ще станат коричка да я махам ли или да чакам само да се маха по принцип като имам коричка я махам че ме дразни.. )
По- добре е да се махне по естествен път.
Стига пък и вие с тия лекари бе... ти го изкара, че се е осакатилПървоначално написано от Nafarforii
![]()
Who's next!
КОлко пъти съм падал и леко и тежко... Преди имах един белег ня дясното коляно към 2-3 години ама вече го няма![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Няма да ти остане, казва ти го човек, падал 3 пъти в един ден.![]()
n00bs
Не е сигурно.Аз паднах при спускане с 55-60кмч и целия от лявата страна бях в кръв,но само от ляво на таза имах и още имам малък белег,се едно не съм хванал тен там,но наистина тва се казва сериозно падане,не като ващо.
Ако се вижда мръвката сигурно ще има белег,ако се вижда и червото Бог да те прости. . . . . . .. . ..
И аз така като автора бях с колело на черен път и паднах и ми стана една голяма рана на крака цялата беше пълна с малки камъчета след 2-3 години вече белега ми го няма и най вече зависи от раната![]()
Ами нямам така голяма рана...Благодаря за коментарите ви![]()
Еми..ПРОСТО НЕ ИСКАМ ДА ИМАМПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
ами.. имаше някакъв крем за заличаване на белези.. ама не помня как се казваше :Д
еми аз лично само веднъж съм падала от колело (доколкото мога да се сетя) ама си ударих крака в един бордюр и текна доста кръв и сега си имам белег ама не личи толкова
Само не махай коричката,изчакай да си падне сама,тръгне6 ли да я маха6 за да види6 дали е зарасло или нещо такова ще ти остане белег 100 процента
Аз сега съм целия в рани. Имам по две на колената и по една на лактите. И някакви малки на дланта. Мсяко лято съм така и досега не ми е оставал никакъв белег.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
И след колко време ти се махат раните ? вече да не си личи че си падал ?Първоначално написано от king95
Едната почти зарасна, а паднах преди седмица и половина. До ден-два няма и да си личи, че някога е имало рана там.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Това не са рани, а ожулвания![]()
Аз днес паднах с колелото доста сериозно [карах доста бързо, както обикнобенно, взех доста остър завой и оттам гледай кво става ;d пътя беше много гаден с някакъв пясък да не говорим, че беше тъмно и нищо не се виждаше ;d .. ]Раните на крака ми са огромни и дълбоки..все още продължава да тече кръв, някой може ли да ми препоръча някакъв мехлем или нещо друго, да им слагам и за да не останат белези? Ако бях момче нямаше да ми пука кой знае колко..ама не съм..
![]()
божее...паднал ми на пътя с колело и ми реве...мен като ме е блъскала кола челно като бях с колело и после бях като дроб сарма...кво да кажа ? аман от ревливи лапета...
Чакай сами да паднат.Ако е дълбоко,вземи след това Контрактубекс.То е за белези.Помага.Първоначално написано от Bulgaria12
Кой реве уе къде го вида тва.. просто не искам да ми остане белег..Някакъв проблем ли е това!?
Остави не се занимавай някои просто се заяждат .
Относно белега не мога да ти дам съвет ,защото на мен почти винаги ми остава белег , но с времето постепено се маха.![]()