- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- реални снимки на LG KC910
Ако може някой да качи малко реални снимки на LG KC910 защото сам решил да си зема LG и се спрях на този модел.И ако може да искажете мнение за телефона.![]()
http://www.google.bg/images?client=f...og&sa=N&tab=wi
тея тук не са ли реални
иначе ако чакаш да намериш човек с такъв телефон, пък после да вземе да го снима и тн...
а и защо не отидеш директно в някой офис и ще го видиш най-живо и ще си го разгледаш
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
аз като гледам, автора иска снимки, правени от самия телефонили греша?
Мне, май иска някой да снима същото Lg, но с апарат или друг телефон..чаткаш ли?Първоначално написано от Tempest
![]()
Да това искам,защото сега превоза ми е мн труден и немога да отида до София да проверя намясто.А и искам мнение за самия апарат.Защото в магазина ще ми кажат чее супер а може и да нее така.Първоначално написано от Reaper93
абе зависи от продавачите.. има и някои прями, които ти казват ако даден телефон е боклук... или не си заслужава примерноПървоначално написано от kantonecApetur4
пък да ти кажа честно, аз съм най-доволен от сони ериксон.. тия LG не ми вдъхват доверие
Да, LG не стават...
А за тва с продавачите, че щи кажат за някой тел., че е боклук, да има ги такива...На мен един път така ми каза един, и ме упъти към един дет е със 100лв. от горе![]()