.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Помощ по "прическата" ... ;ddd

Здравейте, правя си една прическа, но имам един проблем с косата острани кадето е бакембардите там та тя ми е надоло и искам да си я направя напред към очите, та хубаво си праввя, но след има няма 5минутки ми пада отново на доло.. ето какво искам да направя:

П.С Само косата настрани вижте как отива към очите, това искам другото му не ме радва [/img]

Мега фен Аватара на ameli
    С нищо не я прави - тя сама си седи така. 1 момче му седеше по същия начин без да я третира. Иначе с гребен може да си я оформяш в желаната посока и после пръскаш с лак. Или на мокра коса някак си го правиш и лягаш да спиш. На сутринта би трябвало да си е на мястото .. и пак пръсваш с лак
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ем ти не си прочел/а хубаво ко написах казах че си правя и с мокра коса и лак пробвах ама лака ми нестаа каже някой хубав и тактики, аз сам си правя и не слагам нищо ама тя пак пада
    ПЛС за утре вечер тряя съм така

Ами...отиди на фризьор и кажи да ти я пострижат така настрани към очите... макар,че може пак да не стане!Нз. пробвай и с много лак
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от DarkGirll
    Ами...отиди на фризьор и кажи да ти я пострижат така настрани към очите... макар,че може пак да не стане!Нз. пробвай и с много лак
    Със лак едва ли ще стане! Може и с нищо да не стане, ако косата ти е такава,...просто такава си е. Отиди на фризьор. Там може да ти помогнат!

Град
    [На Метри От Земята]
    може да стане с вакса
    Просто аз

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Питай фризьора си как да я оформяш така и с какви стилизиращи продукти да задържиш прическата

ох никъф лак не ти тряя за тая прическа.. докато ти е влажна косата вземаш кръглата четка и сешуара и го издухваш напред разбра ли за ко ти говоря?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от mrafka
    ох никъф лак не ти тряя за тая прическа.. докато ти е влажна косата вземаш кръглата четка и сешуара и го издухваш напред разбра ли за ко ти говоря?
    Точно! Само че на мокра коса си сложи вакса, за да стои след това. Купи си някоя хубава вакса, обаче.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си