- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ по "прическата" ... ;ddd
Здравейте, правя си една прическа, но имам един проблем с косата острани кадето е бакембардите там та тя ми е надоло и искам да си я направя напред към очите, та хубаво си праввя, но след има няма 5минутки ми пада отново на доло.. ето какво искам да направя:
П.С Само косата настрани вижте как отива към очите, това искам другото му не ме радва[/img]
С нищо не я прави - тя сама си седи така. 1 момче му седеше по същия начин без да я третира. Иначе с гребен може да си я оформяш в желаната посока и после пръскаш с лак. Или на мокра коса някак си го правиш и лягаш да спиш. На сутринта би трябвало да си е на мястото .. и пак пръсваш с лак![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ем ти не си прочел/а хубаво ко написах казах че си правя и с мокра коса и лак пробвах ама лака ми нестаа каже някой хубав и тактики, аз сам си правя и не слагам нищо ама тя пак пада
ПЛС за утре вечер тряя съм така![]()
Ами...отиди на фризьор и кажи да ти я пострижат така настрани към очите...макар,че може пак да не стане!Нз. пробвай и с много лак
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Със лак едва ли ще стане!Първоначално написано от DarkGirll
Може и с нищо да не стане, ако косата ти е такава,...просто такава си е. Отиди на фризьор. Там може да ти помогнат!
![]()
може да стане с вакса![]()
Просто аз
Питай фризьора си как да я оформяш така и с какви стилизиращи продукти да задържиш прическата![]()
ох никъф лак не ти тряя за тая прическа.. докато ти е влажна косата вземаш кръглата четка и сешуара и го издухваш напредразбра ли за ко ти говоря?
Точно! Само че на мокра коса си сложи вакса, за да стои след това. Купи си някоя хубава вакса, обаче.Първоначално написано от mrafka
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.