- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- олио за загар на кожата
Ще ми кажете ли някакво олио за по-бърз загар за кожата на тялото ... и ако може казвайте и ценички![]()
Продуктите на Carroten.
http://www.carroten.hu/wcms/picture/...rsbarnulas.jpg
Не са много скъпи,под 10 лева.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
бронзиращо олио Garnier ambre solaire
..моето тяло сега изцяло ти принадлежи ;pP
Бях писала и в друга тема, че олиото на Евелин ми харесва :P
Просто аз
+1Първоначално написано от SlowlyDyin
То е хубаво!
![]()
![]()
Да и на мен, миналото лято го ползвах и сега пак съм с него, много съм доволна и много готино миришееееПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
![]()
и евтинко
Тея масълца имат ли изобщо някакъв слънцезащитен фактор, или той(или по-скоро липсата му) е на заден план що се касае до хващане на тен?
кухненско олио,отврат е.Хора това е кожата ви,едни от водещите марки не давта гаранция за пълна защита и сигурност,пък не някакво гнусно олио,цапащо всичко и трудно измиващо се.Каротен са хубави и не са под 10 лева.Оило без фактор НЕ СЕ изполва самостоятелно,задължителн преди него се слага нещо с фактор,най-малко 6.Първоначално написано от ira90
Carroten, има олио със SF 6 и SF 10, миришат и действват повече от чудесно!!!
![]()
Така е. На всички бронзанти, които имам (3 туби вкъщи), пише, че не съдържат защита.Първоначално написано от krisito9212
Единият е на Hawaiiana, защото ходих на солариум 3-4 пъти и си го купих за по-бърз ефект уж. Друго ми е на Орифлейм - много приятен мирис. И майка ми си купи едно на Евелин, за да придобие по-бързо тен... хубавко е, мисля.
тва на Гарниер е много добро![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Специално първите две са около 15 лв.Първоначално написано от ElinoOor
Иначе ти препоръчвам ако си намериш какаово масло да се мажеш, то се продава на парчета като кашкавала примерно..
попринцип олиото на Garnier за което писах е с много малка защита
SPF 2 .. и е по подходящо за по тъмна кожа като моята .. затова използвам него , а и вече 2-ра година ми върши чудесна работа :P![]()
..моето тяло сега изцяло ти принадлежи ;pP
благодаря, ще ги разгледам всички по-обстойно и ще видя кое е най-подходящо за моя тип кожа![]()
![]()
![]()
Моя грешка.Първоначално написано от plamka
Днес точно като си купувах си казах,че са им вдигнали цените![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC