.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Ейй хора ,дайте идеи за подарък за най -добра приятелка

мерсии предшарително

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Ако мислиш, че тука вадим оракулна топка и почваме да гадаем на колко е приятелката ти, какво харесва, какво слуша и т.н. , по-добре прати смс с текст ive3 на 1829 и Ивелина Христова ще се погриижи за теб

та по темата: Не знам защо всяко второ момиче не й хрумва какво да подари на най-добрата си приятелка. Щом те са най-добри приятелки, от съответното момиче се очаква да я познава най-добре от всички и да знае какъв подарък би й харесал. С мен е така, много рядко изпитвам затруднения, но все пак.. Дай информация за нея, както казах - години, интереси, каква музика слуша. .. .?
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Ако мислиш, че тука вадим оракулна топка и почваме да гадаем на колко е приятелката ти, какво харесва, какво слуша и т.н. , по-добре прати смс с текст ive3 на 1829 и Ивелина Христова ще се погриижи за теб

та по темата: Не знам защо всяко второ момиче не й хрумва какво да подари на най-добрата си приятелка. Щом те са най-добри приятелки, от съответното момиче се очаква да я познава най-добре от всички и да знае какъв подарък би й харесал. С мен е така, много рядко изпитвам затруднения, но все пак.. Дай информация за нея, както казах - години, интереси, каква музика слуша. .. .?
    Съгласна съм.
    Иначе като идея ми хрумва разделящо се сърчице на което пише "Best Friends"
    Yes, I was burned but I called it a lesson learned. ;]

Град
    във филма ..
    Бас ловя, че на тениска с облика на Джъстин Гейзър ще й хареса..

Who's next!

Аз такова сърце имам .. Но приятелката ми се скара с мен, по тъпи причини, и сложила нейната половинка от сърцето в дънките, а майка и ги взела и ги пуснала да се перат .. И сърцето е някъде в пералнята ..

А по темата - Медальончето не е лоша идея, но има много начини да се изгуби!.. Примерно някаква чаша с нейна снимка и да пише нещо мило на нея .. Примерно колко добра приятелка е .. Такива чаши струват около 9-10 лв., и са много хубави .. Много радват .. Помисли какво приятелката ти харесва, и от какво се нуждае примерно ..
    Всяко лято има своята история . . . < 3

цяла кутия дъвки "Турбо".

Придшърително ти казвам, че подарък хубав, няма да и намериш.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Нещо направено от теб.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

пари
    хубав подарък може да си избере квото иска :P

Снимайте се заедно....Купи една хубава рамка...извади снимката и я сложи в рамката ...това е мн. хубав подарък

Повече от фен Аватара на sian4eto
    на мен най-добрата ми приятелка ми подари сребърно сърчице което се дели а на него пише best friend : )
    `only God can judge me!

Мм..
    1. изкарай няколко ваши снимки от последните месеци/година, купи хубав албум ии ги подреди вътре.. после го опаковай добре и готово..лично аз бих се зарадвала много..
    2.Също може да напишеш нещо от сорта на "BFF" или инициалите ви ии да ги направиш на гривничка с мъниста...
    3.Ако е фенка на някоя група,последният им диск /ако го няма/ мисля,че също би я зарадвало...
    4.Сега се сещам и за онези мечета,на които пише "Miss you""U are my best friend" ии т.н.
    5. Можеш да купиш някаква хубава бутилка /продават в сувенирните магазини/ ии да напишеш 365 пожелания на отделни листчета ии да ги сложиш вътре..ии да може всеки ден да си тегли по едно...
    Ако се сетя за нещо друго ще пиша пак,надявам се да съм ти помогнала
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Цитирай Първоначално написано от theexplorer
    Мм..
    1. изкарай няколко ваши снимки от последните месеци/година, купи хубав албум ии ги подреди вътре.. после го опаковай добре и готово..лично аз бих се зарадвала много..
    2.Също може да напишеш нещо от сорта на "BFF" или инициалите ви ии да ги направиш на гривничка с мъниста...
    3.Ако е фенка на някоя група,последният им диск /ако го няма/ мисля,че също би я зарадвало...
    4.Сега се сещам и за онези мечета,на които пише "Miss you""U are my best friend" ии т.н.
    5. Можеш да купиш някаква хубава бутилка /продават в сувенирните магазини/ ии да напишеш 356 пожелания на отделни листчета ии да ги сложиш вътре..ии да може всеки ден да си тегли по едно...
    Може би искаш да кажеш 365? Иначе няма да й стигнат
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Цитирай Първоначално написано от theexplorer
    Мм..
    5. Можеш да купиш някаква хубава бутилка /продават в сувенирните магазини/ ии да напишеш 356 пожелания на отделни листчета ии да ги сложиш вътре..ии да може всеки ден да си тегли по едно...
    Може би искаш да кажеш 365? Иначе няма да й стигнат
    Да де Объркала съм копчетата в бързината
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си