- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосиони, душ гелове, бътъри !
Аз също си купувам някой марки козметика от Ягодката, доставката им е безплатна даже ти дават там някакви бонус точки всеки път като пазаруваш и после имаш проценти с намаления добавени към крайната сума. Аз също не знам да има хубави и качествени душ гелове за 2-3 лева сигурно говориш за тео или другите дето ги продават в кауфланда, разбира се не всеки може да си позволи да купува скъпи неща, но важното е да си намираш намаления и то на качествени продукти от доказани марки![]()
Най-новото ми, мирише страхотно, на сладко
Аромата е адски траен <3
Не знам дали в България ги има, купувам си ги от техен магазин, но в Англия. В йбей ги има със сигурност виждала съм, ако можеш да си поръчваш от там, кофтито е само, че не можеш да подушиш аромата. Толкова хубави неща имат, адски сладки балсами за устни, приятеля ми каза, че ако си купя ще го изяде![]()
Пантерке, аз имам душ-гел и лосион на парфюмите, които си ползвам (почти, де, без 1-2) и си ги съчетавам така, а ако искам нещо по-миризливо, примерно имам 2 уникално трайни бътъра, си се мажа вкъщи само, без да излизам след това, примерно като лягам :Д А и обикновено всички душ-гелове, масла, млека и тн изветряват до най-много 2-3 часа, така че не е проблем.
Everything changes, but beauty remains ...
Ами аз съм използвала душ гел към парфюм на Давидов и Калвин Клайн и честно казано не намирам никаква разлика между тях и другите душ гелове.
Някой ползвал ли е душ-гела на Ейвън за почистване на пъпки със салицилова киселина?Ако може,който го е ползвал да изкаже мнение,защото се чудя дали да си го поръчам- http://images.izideal.com/img/produc...body-wash.jpeg
^13 паунда за 200 мл, до колкото забелязах душ геловете също не са им кой знае колко скъпи
М/у другото и на L`Oreal хидратиращото мляко за тяло Body Expertise е много хубаво.
И пак 100 опита направих да кача картинка и не успях![]()
Баси![]()