.
Отговор в тема
Страница 24 от 24 ПървиПърви ... 142021222324
Резултати от 576 до 591 от общо 591
    Аз също си купувам някой марки козметика от Ягодката, доставката им е безплатна даже ти дават там някакви бонус точки всеки път като пазаруваш и после имаш проценти с намаления добавени към крайната сума. Аз също не знам да има хубави и качествени душ гелове за 2-3 лева сигурно говориш за тео или другите дето ги продават в кауфланда, разбира се не всеки може да си позволи да купува скъпи неща, но важното е да си намираш намаления и то на качествени продукти от доказани марки

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Най-новото ми, мирише страхотно, на сладко Аромата е адски траен <3

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от ema_ema Виж мнението
    Аз също си купувам някой марки козметика от Ягодката, доставката им е безплатна даже ти дават там някакви бонус точки всеки път като пазаруваш и после имаш проценти с намаления добавени към крайната сума. Аз също не знам да има хубави и качествени душ гелове за 2-3 лева сигурно говориш за тео или другите дето ги продават в кауфланда, разбира се не всеки може да си позволи да купува скъпи неща, но важното е да си намираш намаления и то на качествени продукти от доказани марки
    Говоря за разните Нивеа, Палмолив, Дав и тн.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Най-новото ми, мирише страхотно, на сладко Аромата е адски траен <3
    Сподели от къде си купуваш продукти на The Body Shop. Аз също ги харесвам, но в България не знам да се предлагат.
    Последно редактирано от ross : 11-14-2012 на 12:08

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от ross Виж мнението
    Сподели от къде си купуваш продукти на The Body Shop. Аз също ги харесвам, но в България не знам да се предлагат.
    Не знам дали в България ги има, купувам си ги от техен магазин, но в Англия. В йбей ги има със сигурност виждала съм, ако можеш да си поръчваш от там, кофтито е само, че не можеш да подушиш аромата. Толкова хубави неща имат, адски сладки балсами за устни, приятеля ми каза, че ако си купя ще го изяде

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ema_ema Виж мнението
    доказани марки
    Доказани марки за душ-гел е леко превзето.
    Ароматен душ-гел, ароматен лосион, после и парфюм... не ви ли идва прекалено много?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Пантерке, аз имам душ-гел и лосион на парфюмите, които си ползвам (почти, де, без 1-2) и си ги съчетавам така, а ако искам нещо по-миризливо, примерно имам 2 уникално трайни бътъра, си се мажа вкъщи само, без да излизам след това, примерно като лягам :Д А и обикновено всички душ-гелове, масла, млека и тн изветряват до най-много 2-3 часа, така че не е проблем.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Луната
    Ами аз съм използвала душ гел към парфюм на Давидов и Калвин Клайн и честно казано не намирам никаква разлика между тях и другите душ гелове.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Пантерке, аз имам душ-гел и лосион на парфюмите, които си ползвам (почти, де, без 1-2) и си ги съчетавам така, а ако искам нещо по-миризливо, примерно имам 2 уникално трайни бътъра, си се мажа вкъщи само, без да излизам след това, примерно като лягам :Д А и обикновено всички душ-гелове, масла, млека и тн изветряват до най-много 2-3 часа, така че не е проблем.
    И за нещо, което изветрява след 2-3 часа, давате по над 10 лв вместо най-нормалните Палмолив (които имат уникална серия с мляко и мед или оная с малките частички) и са 3 пъти по-евтини?

Някой ползвал ли е душ-гела на Ейвън за почистване на пъпки със салицилова киселина?Ако може,който го е ползвал да изкаже мнение,защото се чудя дали да си го поръчам- http://images.izideal.com/img/produc...body-wash.jpeg

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И за нещо, което изветрява след 2-3 часа, давате по над 10 лв вместо най-нормалните Палмолив (които имат уникална серия с мляко и мед или оная с малките частички) и са 3 пъти по-евтини?
    Тези, които са 10лв+, се купуват не само заради аромата. Примерно The Body Shop, не съм много наясно на какви цени вървят, обаче бих си взела 1-2 бътъра, за да ги видя как са, защото са супер хвалени.

Град
    Луната
    ^13 паунда за 200 мл, до колкото забелязах душ геловете също не са им кой знае колко скъпи

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    примерно имам 2 уникално трайни бътъра
    хм, това ми привлече вниманието :Д би ли казала какви и на кои марки са?
    аз от юли месец си кретам с Афродитата манго и още ме радва адски много как мирише ;д

Повече от фен
    М/у другото и на L`Oreal хидратиращото мляко за тяло Body Expertise е много хубаво.
    И пак 100 опита направих да кача картинка и не успях
    Баси

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    хм, това ми привлече вниманието :Д би ли казала какви и на кои марки са?
    аз от юли месец си кретам с Афродитата манго и още ме радва адски много как мирише ;д
    Афродита манго :Д и една лимитка на Балеа с малина

Голям фен Аватара на monroe999

<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си