- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Багаж за чужбина
хах на мене ми се са събират ;д някои от нещата които съм изброила не ги нося,но повечето са със мене.Примерно не си нося чинии,но си нося от онези надуваемите дюшеци защото са ми гадни леглата по хотелите.И вентилаторче не си нося.Като си нося ветрило не ми трябва.Винаги си нося едно кученце плюшена играчка със мене.Просто съм свикнала да го гушкам и не мога да спа без него ;д Винаги си нося по 2-3 че понякога до 6 книги.Винаги си нося тухлата за паранормалното.Една огромна книга.обичам да я чета преди да заспя.Нося си и по 3-4 броя от списание гламър,елл и харпърс базар.Имам си повече от 15 дневници които нося и пиша в тях истории(измислени породени от фантастичните книги който чета,тия за паранолмалното ;д или любовни),стихове,пътеписи.И мам си и тетрадка в която се опитвам да прересувам примерно някаква забележителност от града/държавата в която съм била.Първоначално написано от amk933
Много съм запалена по всякакви козметики,дизайнери и т.н. ;д Винаги си нося голям несесер с момишеки работи.А вкъщи тоалетката е огромна.Просто съм пристрастенаИ винаги когато ходя извън българия където има магазини на тея по-големите и качествени марки си копувам нещо.На Lancome,Nars,Marc Jacob и т.н.
Много бързо ме хваща носталгията и често рева,затова винаги имам снимки на баба ми,на майка ми,на приятелите и др. ;д
Ножа си го нося в една калъфка.Хорърите много лошо ми въздействат ;д Дори като навърша 18(след година,нямам търпение) искам да изкарам такъв документ,не съм сигурна точн как му се вика.Да мога да нося пистолет със себе си.Абе разрешително. Просто така се чувствам по-сигурна.
Мммм....май това беше?Може и да съм пропуснала нещо.Като цяло нося си ги нещата които съм написала и по-горе.Обичам всичко да е с мене.