- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да го накарам да ме хареса?
Здравейте, имам голям проблем . Харесвам едно момче което е с 4 години по голямо от мен , то въобще не ми обръща внимание мисли ме просто за едно хлапе , това много ме измъчва . Има ли начин да го накарам да ме харесва? Моля ви помогнете ми.
Облечи се предизвикателно и му покажи на какво си способна.
Няма начин да "го накараш" да те харесаПримири се...
Няма как да го накараш...щом той не ти обръща внимание...явно трябва да си примириш мила...! Харесай си някой друг..![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Опри му нож в гърлото/ пистолет в слепоочията и ще те хареса много бързо. Хем ще те мисли за изобретателна, хем няма да има друг избор![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ameli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така 100% няма да си откъсне очите от тебе!!![]()
![]()
![]()
та... по темата: Ти на колко си? /питам защото, ако си на 20 или повече (май е малко безсмислено да пиша тази възможност, но все пак...) няма толкова значение, че момчето е с няколко години по-голямо от теб. НО ако си на примерно 11,12,13,14 а и по-нагоре(до 16,17) има голямо значение/ Тъй второто ще ти го кажа като разбера на колко си ;д
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ако е за харесване....лесна работа. Ако си "хубава", като това определение има много измерения, най вероятно вече те е забелязал. Сега трябва да му покажеш, че ти си го забелязала, и че ти си по-добра от всички други кандидатки за заветния пост. Успех!
Няма да те хареса, е освен ако не е педофил . Всичко зависи от възрастта, ако си на 13 той на 17 няма да те хареса, друг е въпроса ако си на 18, а той на 22. Намери си друг.![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
лол що не си хванеш някои на твоите години.....
по темата: бъди кифла
Първоначално написано от zzqqto
Хахаха...да бъде кифлаа???Това е възможно най-тъпия съвет!
ми при 4 годишна разлика няма кво друго да направи момичето...Първоначално написано от elizabethg
Първоначално написано от zzqqto
Как така???Ооо БОЖЕ...Ако ще и 400 годишна разлика да има,съвета ти е тъп![]()
zzqqto - Това, че ти харесваш тия смешнички, не значи, че и ние ще ги харесваме и, че ще я харесват като стане кифла. Съвета е тъп, да така е ! :PПървоначално написано от elizabethg
исках да кажа, че момчето след като е с 4 години по голям такива като нея ще са му много скучни и едиствения начин е да е кифла. sad but true
Ами пичага това казвам, от къде знаеш, че той ще я хареса като кифла? Може да си пада по метълки.Първоначално написано от zzqqto
![]()
Първоначално написано от ibojilow
![]()
![]()
![]()
да и това е вариант също така да пробва - Goth i Emo style![]()
![]()
![]()
![]()
На сила хубост не става!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
ако е писано ще стане, ако не. от личен опит знам
Щом задаваш подобни въпроси, определено си хлапе.