Правих секс с моята приятелка за първи път но то не може да се нарече и секс, по скоро опит за секс. В началото всичко си беше наред целувки, милувки но когато дойде момента на проникването тя изохка и каза че много я боли.Аз се попитах да сперм ако я боли и го извадих, но тя някак си уверено ми каза айде давай да се свършва и аз повторих но явно този път много я заболя и каза да спрем. След като спряхме тя се разплака, и се извърна на една страна може би за да не видя че плаче ама то си беше очевидно аз легнах зад нея и започнах да я целувам по гърба и да я оспокоявам.Единствените и думи бяха само гушни ме и аз разбира се го направих и тя моментално заспа,но ас не можех да заспя цяла нощ. Чувствам се някак гузен че и причиних тази болка и сега не знам как да я погледна в очите а това беше едно от очакванията ми че няма да стане и на сутринта ще се чудим как да се погледнем в очите и така и стана.Моля ви дайте някой съвет как да постъпя или какво да и кажа за да ми олекне на мен, да и олекне и на нея. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО